Tudom, hogy ez mindenkinél más, de már felmerült bennem a kérdés, ugyanis rajtam alig látni valamit, és már mindenki emiatt bánt. A terhesség előtt sportoltam, nagyon lapos, izmos hasam volt. Most ruhában teljesen észrevehetetlen, ruha nélkül is csak annyit látni, mintha jól bekajáltam volna. Múlt héten voltam egyébként UH-n, az orvosom mindent rendben talált, szépen fejlődik a pici, pont akkora, amekkorának lennie kell most.
2019. szept. 11. 06:36
1/6 anonim válasza:
Az első itt indult el
De idegen előtt simán letagadhattam
Jah és elsőre nem is éreztem a babámat még.
Most 16+4-nél akkora, mint elsőre 20-21 hetesen.
De a genetikai UH-on a 12. Hét után már éreztem mozogni
14+3 naposan a férjem is, ha a kezét a hasamra tette.
Mind a jét esetben mellsőfali a lepény.
Én pedig 170 feletti magas átlagos testalkatú vagyok.
2019. szept. 11. 06:50
2/6 anonim válasza:
Nekem 19 hetesen még semmi hasam sem volt, simán tudtam bikinit hordani, még csak nem is gyanakodott senki terhességre.
2019. szept. 11. 07:30
3/6 anonim válasza:
Teljesen normalis.
Nekem az elso 25. het korul kezdett latszani, de akkor is meg inkabb csak az vette eszre, aki tudott rola. Pedig vekony vagyok.
En is edzett vagyok, eros hasizommal.
Sot, sok-sok evvel kesobb a harmadik babaval is csak keson lett pocakom, felido utan.
Egyik gyerekkel sem lett nagy a vegere sem, a babak pedig nem voltak kicsik.
En mondjuk nem bantam, nekem igy kenyelmes volt a mozgas, oltozkodes konnyu vegig es szules utan sem maradt pocakom.
2019. szept. 11. 08:01
4/6 anonim válasza:
18+4 napos vagyok, vékony, és mindenki csak azt hiszi, hogy bekajáltam :D Eleve sosem híztam hasra, mindig csak fenékre-combra. Én már látom, és akik nagyon közelről ismernek (hogy nincs a hasam a hátamhoz száradva :D ), de senki másnak nem tűnik fel. Ne aggódj, majd megnő :)
2019. szept. 11. 10:11
5/6 anonim válasza:
nekem oriasi hasam van, 22 hetesnek latszom, a 18.ban vagyok. Az is szamit, hanyadik gyermek. Nekem 3.baba, es ahogy egyre tobbedik terhesseg, ugy volt egyre korabban lathato a hasam.
Teljesen alkat függő. Nekem már 16. héten idegenek boltban, kávézóban stb gratuláltak, pedig első gyerek. Vékony alkat vagyok, egyértelműen terhes hasam lett korán
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!