Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fantom magzatmozgás, vagy...

Fantom magzatmozgás, vagy rejtett terhesség? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A kérdésem furcsa lesz. 41 éves vagyok, van 3 gyermekem. Nem tervezünk többet. Menstruációm 24 napos, talán kicsit kevesebb 2 hónapja a szokásos mennyiségnél (inkább csak 2-2.5 napos) de betudtam annak hogy a változó kor is közeledhet. Most pár hete viszont mozgást érzek a hasamban. Nem hiszem hogy terhes lennék,(talán 2 hónapja késett 2 napot,akkor teszteltem negativat)bár feljött pár kg az elmúlt hónapokban, a hasam sajnos nem ment vissza igazán sosem, ma azt vettem észre,hogy mikor ezt érzem,még kivülröl is látszik a mozgás. Volt valaki hasonló cipőben? Olvastam fantom magzatmozgásról..ez lenne?
2019. szept. 6. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok Ja és ez nekem is látszódott kívűlről , rendesen , még egyszer le is videóztam a pasimnak.
2019. szept. 6. 19:41
 12/14 A kérdező kommentje:

8 huh remélem nem,már ma azt mondtam talán ez az alien...

Utolsó érdekes amit irsz végülis majdnem mindig egy helyen érzem...

2019. szept. 6. 19:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondom , nekem szinte egy helyen volt mozgás, és olyan nagyon hogy kívülről is látszott, tényleg. Rögtön fel az internetre kutakodni mi is ez . Vettem egy tesztet semmi , vettem mégegyet semmi igy aterhességet kizártam. És akkor bukkantam rá hogy rengetegen kerestek már fel topikot ezzel a "rejtélyes mocorgással " webbetegen meg ilyen helyeken és a legtöbb magyarázat az volt rá hogy vagy terhesség vagy bélmozgás vagy hasi aorta. Mivel lennt éreztem az ágyéktól fel a köldömig a mozgást szinte egy helyben onnan tudtam hogy a hasi aorta csinálja ,mert igen az ott fut végig. És random egyszer egyszer megmozdult.Egy hónappal később elmeséltem ezt a "jelenséget" a háziorvosnak , és kiröhögött :D De igen ezt ő is alátámasztotta hogy csak az lehetett.
2019. szept. 7. 11:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is kb ugyanott érzem mindig.Hát akkor megoldva :)
2019. szept. 8. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!