Amikor terhesen jött az elején az émelygés, hányinger, az hogy volt nálatok?
Ez nyilván azoknak szól, akiknek volt ilyen panasza. És tudom, hogy mindenkinel más, ezért szeretném, ha minél többen írnátok le 😊.
Szóval egyik reggel úgy ebredtetek, hogy futás a WC-re? Vagy csak rossz volt egész nap a gyomrotok és nem tudtatok igazán enni? Szóval így az első tényleges rosszullétre gondolok, hogy hol és hogy tört rátok. Én még előtte vagyok és csak fel szeretnék készülni 😁.
Nekem nem is volt igazán az a futok a vécére, és loccs. Inkább az üres öklendezés, ami megszűnt, ha elmentem abból a közegből, ahol éreztem. A 7. héttől a 15. hétig gyűlöltem a kávé szagát. Ami fura, mert előtte függő voltam, és nem értettem, hogy ez a kellemes, jóízű "megmentő" hogyan válthat ki belőlem undort, akkor éppen azt éreztem, mintha nem is kávé szaga lenne. Nem tudom elmagyarázni, bonyolult még nekem is :D
De ez csak a kávéval volt így és a 15. hét után ugyanúgy megittam, mint régen, de persze csak módjával. A húst viszont egész terhességem alatt nem tudom megenni, valahogy más az íze, holott régen szerettem. Nem undorodom tőle, csak nem kívánom, hogy megegyem.
Erre nem tudsz előre készülni, sose lehet tudni, milyen dolog hozza ki belőled, majd meglátod :)
28 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!