Adri1616 kérdése:
Mi a velemenyetek ez normális ultrahang kep a korához? Kb 5 hetes lehet.
Figyelt kérdés
Julius 26án volt meg utoljara a mensim. A tesztek 1 hete pozitivak. Tegnap nagyon enyhe barma folyásom lett és hasszurka ezert ma elmentem orvoshoz. Hasi ultrahanggal vizsgalt meg (csodálkoztam is) es igy egy 8mm-es szabalyos petezsakot látott. Ket het mulva kontroll es addig hanyagoljuk a hazas életet.2019. szept. 2. 10:29
1/4 anonim válasza:
Normális. A barna folyásra mit mondott? Kaptál progeszteront?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem kaptam. Annyit mondott hogy ne éljünk hazas életet egyenlőre mert attol is lehet dőleg igy a kimaradt mensi után.
2019. szept. 2. 10:47
3/4 anonim válasza:
1-es vagyok, nekem a hasszurkára sokat segített a magnézium, nekem kb a 9. hétig tartott.
4/4 anonim válasza:
5 hetesen normális, hogy csak petezsák látszik.
A barnázásra szedj Magnerotot és Rutascorbint, mindkettőből 3x1-et. Előbbi a görcsök vagy szurkálásra jó, a másik a méh vérellátását javítja. Mindkettő vénynélküli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!