Mi a vélemény, a saját orvos felkérésével kapcsolatba? Érdemes, vagy inkább a saját negnyugtatása az embernek, hogy van saját orvosa. Mert hallottam ellene szóló, és mellete szóló érveket, de mi a nagy többség tapasztalata erről?
Kedves utolsó!
Hàt reméltem ez csak rém hír volt, de vicc hogy egy háziorvos asszisztense mondta nekem. Hogy mondhat ilyet ha nem igaz... Na mindegy, köszi. Én se akarok császárral szülni.
De te is azt mondod hogy ilyen esetben kell dokit fogadni? Azt is mondták ha veszélyeztet vagy akkor simán szülésznő nem vállal. Kell doki is hozzá.
Nagyon szuper kedves utolsó.
Egy kicsit megnyugodtam. Nagyon kívánom neked, hogy könnyű szülésed legyen és tényleg ne adódjon semmi komplikáció.
38h 5 napra meglett, szuper szülés volt, szuper szülésznővel és dokival, akinek sok dolga nem akadt velem 🙏🏻 Igaz a végére estem csak be mentővel, 35km-ről érkeztem 10-ről 2 perces fájásokkal, ami a végére egy perc fájás, egy perc nyugit jelentett 😅 Gátvédelmes szülésznőt fogtam ki, egyetlen öltésem lett (hüvelyben), hogy mennyit mozoghattam volna szabadon, ki sem derült, de minden esetre szimpatikusak voltak❤️🙏🏻
Szóval ki lehet fogni... Akár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!