Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tévedhetett ekkorát az...

Hogy tévedhetett ekkorát az orvos?

Figyelt kérdés
7 hetesen 9 mm petezsákot állapított meg az orvos, teljes pánik, osszeomlás... másnap új vizsgálat, új doki, új gép.. kiderült, hogy magzat van, pulzáló szívvel. Hogy nézhette az első doki petezsáknak?? A hatalmas öröm mellett elvesztettem minden bizalmam a kórház felé.

2019. aug. 31. 18:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Erről nekem is van egy sztorim hogy "minek jött ide".

170-es pulzussal mentem be az ügyeletre, az első kérdésük az volt hogy terhes vagyok? Ha nem lennék az akkor nem a terhes ambulanciára mentem volna. 20 hetes voltam akkor oké hogy nem látszódott. Aztán az orvos kérdezte hogy ő most csináljon ezzel? Aztán befektettek pár napra megfigyelésre kaptam gyógyszert is.

2019. aug. 31. 20:55
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó: Mondjuk csak amiatt, mert valaki terhes, nem mindennel a terhes ambulanciára kell menni:D Ha elüt az autó, akkor sem a szülészetre visznek azért, mert terhes vagy. A magas pulzussal mondjuk leginkább SBO.
2019. aug. 31. 20:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

14 hetesen a 4. Doki vette észre hogy ikreket várok!

Barátnőmnek végig kislányt mondtak, fia született!!!

Rá van mindig írva a leletre, hogy nem 100%

2019. szept. 1. 03:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
És nálam?SZTK-ba 7 hetesen azt mondták pici,nem nőtt semmit,fel fog szívódni.Kértem magánhoz időpontot,5 napra rámentem,ott közölte a doki hogy 11mm es élő embrio szívhanggal.Most 5 hónspos vagyok.
2019. szept. 1. 11:04
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
A stílusra csak annyit reagálnék, hogy pár évet kiírnék mindenkinek, dolgozzon ilyen osztályokon és megdöbbennétek, mit visznek végig ezek az emberek ott bent, mekkora a hajtás, nyomás és mennyire alacsony szintű a géppark és eszközkészlet, és főleg azt, hogy mennyiért. A legmotiváltabbak is kiégnek néhány éven belül. Sajnos.
2019. szept. 1. 11:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem is halvány barna vérzéssel kapcsolatban egy magán doki, akihez eleinte kezdtem járni egyből lemondott a babáról. Úgy beparáztatott, nem mondott semmi bíztatót, nekem is elkezdte mondani hogy lehet fel el fog menni a baba, ha így barnázok akkor nem sok esélyt rá.

Elmentem egy másik dokihoz, már voltan nála, de azonnal elmentem a magánrendelésére ezután.

Ő teljesen megnyugtatott azt mondta természetes, meg hogy nem ily olyan vészes, már kezdett elmúlni a progeszteron miatt. Azóta is hozzá járok.

Szóval vannak rémsztorik, de kitartást.

Reméljük a nemével nem tévednek, én attól parázok.

2019. szept. 1. 11:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Babámnak csomó rendellenessége volt 2009-ben, egyet sem vettek észre, csak mikor már késő volt egyet. Pedig 20. héttől rendellenesen kemény volt a hasam, a rengeteg felgyűlt magzatvíz miatt, nagyon szenvedtem. 30 hetesen átküldtek a debreceni klinikára, ott már hármat felfedeztek. De volt több is sajnos. Uh nem 100%-os, benne van a pakliban, hogy nem látnak rajta dolgokat.
2019. szept. 1. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!