Hogy tévedhetett ekkorát az orvos?
Erről nekem is van egy sztorim hogy "minek jött ide".
170-es pulzussal mentem be az ügyeletre, az első kérdésük az volt hogy terhes vagyok? Ha nem lennék az akkor nem a terhes ambulanciára mentem volna. 20 hetes voltam akkor oké hogy nem látszódott. Aztán az orvos kérdezte hogy ő most csináljon ezzel? Aztán befektettek pár napra megfigyelésre kaptam gyógyszert is.
14 hetesen a 4. Doki vette észre hogy ikreket várok!
Barátnőmnek végig kislányt mondtak, fia született!!!
Rá van mindig írva a leletre, hogy nem 100%
Sajnos nekem is halvány barna vérzéssel kapcsolatban egy magán doki, akihez eleinte kezdtem járni egyből lemondott a babáról. Úgy beparáztatott, nem mondott semmi bíztatót, nekem is elkezdte mondani hogy lehet fel el fog menni a baba, ha így barnázok akkor nem sok esélyt rá.
Elmentem egy másik dokihoz, már voltan nála, de azonnal elmentem a magánrendelésére ezután.
Ő teljesen megnyugtatott azt mondta természetes, meg hogy nem ily olyan vészes, már kezdett elmúlni a progeszteron miatt. Azóta is hozzá járok.
Szóval vannak rémsztorik, de kitartást.
Reméljük a nemével nem tévednek, én attól parázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!