Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha egy olyan férfitól esem...

Ha egy olyan férfitól esem teherbe, aki minden nap füvezik, lehet egészséges a baba?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, és igen, szeretem Őt annyira, hogy a gyermekem apja legyen. Ő 34 éves, én 22. Mindennél jobban szeretem Őt es szeretnénk lassan saját családot, orvossal is fogok erről konzultalni természetesen.

Mást nem használ, csak füvezik, de mégcsak alkoholt sem iszik soha, mert azonnal hányna tőle. Egyedül ezzel az egy káros szenvedélyével van kétségem.

2019. aug. 31. 17:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
Lehet a baba egészséges vagy épp beteg.Ismerőseim között akad egy pár ,ahol apuka füvezős múltjára vezetik vissza, hogy az első gyerekük hiperaktív illetve szellemileg kissé fogyatékos.A többi gyerek később jött ők egészségesek.Amúgy a gyerek hogy nem fogja mellette megtanulni mi az a fű? Vagy majd együtt füveznek?:)
2019. aug. 31. 18:06
 12/30 anonim ***** válasza:
97%

Kevés apai ártalom bántja a magzatot, szóval kicsi az esélye.

Azonban nagyon meggondolnám, hogy szüljek-e egy olyan pasasnak, aki 30-as fejjel ott tart, hogy naponta betép. Egyszer-egyszer jól esik, de a napi használat azért gáz. Esetleg orvos helyett vele konzultálj, hogy mi a véleménye erről az életmódról.

A leírásodat elolvasva pedig egy nagyon aranyos, ámde erőteljesen rózsaszínködben lebegő lányt képzelek el. Vagy te is szívod? :)

2019. aug. 31. 18:10
 13/30 A kérdező kommentje:

#11 a barátom nem egy hülyegyerek, természetesen eszébe sem jutna a gyerek közelében cigizni! Ne is írj olyat, ami abszolút nem jellemző rá! Én elhiszem, hogy vannak "rosszarcú" füvesek, de hidd el, hogy több egyetemista (is) szívogat, mint gondolnád (egyetemre jártam, idén végeztem), de akkor jopár magas beosztású családos emberről még nem is beszéltünk. :)

Azért, mert füvezik, nem feltétlen egy felelőtlen hülye.

2019. aug. 31. 18:11
 14/30 anonim ***** válasza:
89%

Az egyetemista füvesek között nemigen van apuka!

A te gyereked apja 34 éves, tehát elvileg agyban érett férfinak kellene lennie, akinek hamarosan gyereke lesz. Én meggondolnám a helyedben, hogy akarnék -e enyhe drogfüggőtől gyereket. De te tudod, végül is nem ez volt a kérdés.

Nem, nem befolyásolja.

2019. aug. 31. 18:31
 15/30 anonim ***** válasza:
80%

13

Ja, nem is gondoltam, hogy felelőtlen volna.Mindenkinek kell valami szenvedély, hobbi..A füvezés egy drága hobbi.(igen nekem is vannak napi szinten füvező kifejezetten kellemes arcú ,jó fej barátaim,ismerőseim)Ha jól kerestek és a gyerek egészséges lesz akkor tök happy az egész, de ha igazán felelős döntést akarsz hozni, akkor megkérdezed magadtól ha nemtán fejlesztésre kell hordanod,ilyen olyan gondok lesznek vele, akkor is fogod e a párod szeretni annyira mint most és mikor látod, hogy a gyereked milyen lehetne és ,,helyette milyen" akkor is azt mondanád szeretem annyira, hogy a következő esetleg beteg gyereket is megszüljem neki.Szép a szerelem, de egy ember lesz abból a gyerekből, az életminősége meg marhára nem mindegy.Nekem legalábbis a gyerekem egészsége az első.:) Persze a fű a második fontos dolog, hidd el megértlek benneteket:D

2019. aug. 31. 18:35
 16/30 A kérdező kommentje:

Koszonok szepen minden választ, adok zöldet mindenkinek! :)

Egyébként van egy baratnőm, szintén 22 eves, aki jelenleg már 5 hónapos terhes egy kisfiúval, es az Ő barátja is rendszeresen füvezik,.mi több, amikor a lány teherbe esett, akkor sem volt tiszta a párja...

Állitolag minden rendben a babával, úgy tűnik. :)

2019. aug. 31. 18:40
 17/30 anonim ***** válasza:
62%

Milyen gyakran fuvezik?

Szenvedelybeteg?

Ugye tudod, h lelki fuggoseg az egyik legerosebb?!

A babanak nem lesz baja.

2019. aug. 31. 20:21
 18/30 anonim ***** válasza:
96%
16: az, hogy a másiknak mit csinál, az szerintem tökmindegy. Tipikus, hogy valaki ezzel védi, hogy "de bezzeg a pista is csinálja". Ez nem kéne hogy vigasztaljon :/
2019. aug. 31. 20:27
 19/30 anonim ***** válasza:
60%

Bizony bizonyították, hogy az apuka ivása és füvezése, cigizés, egyéb is lehet befolyásoló tényező. Hogy pontosan miben, érdemes utánaolvasni a szakirodalomban.

És nem 1,hanem 6 hónap mire kitisztul a THC.

A 40-es exemnek már amiatt neccesen vállaltam volna, hogy egy porcleválásra, meg egy egyéb betegségre marék számra szedte a gyógyszert, szar nyirokkeringés miatt (egyik végtagjában) izotópos vizsgálat... Ő alkalmi ivó (bulin/haverokkal, vagy velem egy pohárral pár hetente), dohányos, napi egy doboz, de erre még azt mondtam volna oké, ez nem olyan gáz, de így legalább 3 hónapot kértem volna a nagyobb dózisú gyógyszerek és vizsgálatok, kezelések után... De ettől független okból még azelőtt végetért a kapcsolat, hogy ez valóban aktuálissá vált volna.

Az új párom dohányzik, iszik, olykor füvezik is. Megtörtént a dolog, úgy voltam emiatt nem vezetem el, semmiképpen, csak hajlamosító tényező, nem szentírás. Illetve előtte 3 hónappal én nem láttam füvezni, belőlem kitisztult addigra (2x kipróbáltam korábban (fél év) vele, de csak mimd2x 1-1 slukkot, nem volt nagy élmény, utána mindig elutasítottam), nem is gondoltam rá. Utólag kiderült, hogy abban a hónapban is.... De eddig minden vizsgálat oké (38h),nagyon remélem, ezután sem derül ki semmi, ami erre lenne visszavezethető!

2019. aug. 31. 23:03
 20/30 A kérdező kommentje:

19, szívből drukkolok, hogy minden a legnagyovb rendben legyen veletek (és így is lesz! ) ! :)

Egyébkent rengeten mondják, hogy a füvezéstől önmagában nem lesz beteg gyerek... legalábbis, nagyon kicsi az esélye. Így szerintem belevágunk lassan, és nem fogunk ilyenen parázni. Inkább úgy vagyok vele, hogy füvezzen, csak alkoholista, illetve kemény drogos e legyen! A fű még tényleg hagyján, mellette teljesen normális, dolgozó életmódot él, van anyagi hátterünk.

Szóval mire varjak? Ha ne adj Isten valami gond lenne vele (de nem lesz!), akkor is vállalnám és szeretném. :)

2019. szept. 1. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!