Hany hetente kell nezni a toxoplazmat?
1.-es ha nem értesz hozzá, inkább lapozz tovább.
Nekem 2-3 havonta meg kell ismételni, mert cicánk van, és sem a cica, sem én nem estünk át a fertőzésen. De csak biztonságból, mert amúgy betartom a játékszabályokat. Az állatorvos azt mondta, elég, ha a cicát nem engedjük az udvarra a terhesség alatt, és nem én szedem ki a cicaalmot. Máskülönben nem lehet egyikünk sem pozitív a terhességem alatt.
Azt is mondta, hogy mosatlan és nyers ételektől hamarabb el lehet kapni, szóval ne izgulj!
Nekünk vannak cicák szóval férjem takarította az almot. Egyébként alaposabban mostam meg a zöldségeket, gyümölcsöket. A mosogató mellé beszereztem egy flakon kézfertőtlenítő gélt. 🙂
Egyébként kiskoromban ahogy a bátyáim fogalmaztak, haza hordtam az összes tetves, mocskos, beteg elanyátlanodott jószágot, mégsem estem át rajta. Pedig agyon babusgattam, puszilgattam őket. Vagányan mentem vérvételre majd amikor kézhez kaptam az eredményt megdöbbentem, hogy negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!