Nincs petezsák. Normális?
Sziasztok!
Július 27-én volt az utsó menzeszem. Múlt hét szerdán halvány pozitívat teszteltem,azóta a csík gyönyörűen erős lett, a clearblue digitális pedig 2-3 hetet írt ki. A ciklusom 30-35 nap körül mozog, valamilyen belső indíttatásból teszteltem :) Ma voltam orvosnál, aki hüvelyi ultrahangot csinált, viszont nem látszódott ami csak egy apró pötty. (Amire azt mondta lehet, hogy az, lehet, hogy nem) Aztondzs menjen vissza pénteken, mert 1-2 nap alatt is változhat. Menzesz alapján ma vagyok 4 hetes és 4 napos. Normális, hogy ilyenkor nincs petezsák? Van még reményünk? A méhnyálkahártyám meg van vastagodva.
Én is viszonylag korán mentem, de nekem 24 naposak a ciklusaim. Előlerestem a leletem, hátha segítség.
04.16-an jött meg, 05.09-en kellett volna újra menstrualnom, aznap halvány pozitív lett a teszt. Rá következő 2 napon gorcsoles, barnazas, a nőgyógyászati vizsgálat 05.18-an volt. 5,2 mm-es petezsákot látott, embriót még nem. 5 hét 0 napot írt ki a gép.
Két hét múlva már volt szivhang is.
Ha július 27-én volt az utolsó menzeszed és ráadásul a ciklusod is hosszabb, akkor gyakorlatilag még 4 hetes terhes sem vagy. Szerinted mégis mit kellene látni? Az lenne a meglepő, ha látott volna petezsákot.
5. hétnél előbb petezsákot sem lehet látni, embriót meg kb. héttől.
Szia :)))
Nekem sem volt petezsák ennyi idősen, csak kereken az 5.heten látszódott, előtte csak megvastagodott nyálkahártya volt.
Most meg már 13 hetesek vagyunk :)))
Pedig a doki nem nagyon bíztatott...sok más gond miatt meg ez miatt is
Szurkolok neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!