4+4 hetes várandós vagyok.3 napja nem tudok éjszaka aludni, pedig nagyon fáradt vagyok.3-4 órákat alszom és egyszerűen nem tudok visszaaludni. Lehet ez már a terhességtől?
Köszönöm a választ :)
Nekem július 27 az utolsó mensi első napja és augusztus 22-én délután teszteltem erős pozitívat (kb. a nemvárt napjáná).
Nekem is ez a nemalvás van, meg a melleim érzékenyek, de inkább súlyosak mint fájnak (nyomásra érzékeny inkább), meg enyhe alhasi görcsök+ reggel émelygés de egyelőre ennyi nem vészes. Kicsit aggódom is, hogy nem e kellene "durvább" tüneteket, nem erősödnek a tünetek tesztelés óta.
Neked hányadik babád?
Nekem is július 27. volt az utolsó :)
Szerintem idővel fognak majd erősödni a tünetek, legalább van idő rákészülni :) Amit elfelejtettem még tünetként említeni, hogy nagyon kirügyeztem. Alapból problémás a bőröm, de most duplán az. Első baba :)
5-ös vagyok.
Nálunk 3. baba. Az első kettőnél emlékszem az erős hányásra/émelygésre, de már nem tudom mikor kezdődött :) 8 és 7 éves a két "nagy".
Én terhesség előtt sem voltam nagy kávés, 3in1-et ittam napi 2-3 csészével. Most is azt iszom reggel, hányingerem nincs tőle, de nem is esik annyira jól. Napközben egyáltalán nem kívánom már a 3in1-et sem. Mással étellel/itallal úgy különösebben nincs bajom, de inkább én is a sósat kívánom mint az édeset.
Nekem is ilyen tüneteim voltak az elején nem erősödtek inkább csak szédültem. A hasam viszont végig fájt az első trimeszterben. A 2. trimeszterbe jött a hányás. Kitartást nektek még nagyon az elején vagytok :)
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!