Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4+4 hetes várandós vagyok.3...

4+4 hetes várandós vagyok.3 napja nem tudok éjszaka aludni, pedig nagyon fáradt vagyok.3-4 órákat alszom és egyszerűen nem tudok visszaaludni. Lehet ez már a terhességtől?

Figyelt kérdés
Ha másnak is van ilyen tünete, esetleg tudtok nekem jól bevált praktikát ajánlani? Magnéziumot szedek.
2019. aug. 28. 04:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az előző a 8-asnak szólt :) Néha kicsit hányingerem van de nem vészes, illetve picit émelygek. A kávét nem kívánom egyáltalán,pedig nagyon nagy kávés voltam. A melleim nagyon fájnak, meg néha a hasam is. Ezeket leszámítva egyelőre semmi vészes :)
2019. aug. 28. 09:50
 12/20 A kérdező kommentje:
A nem várt napján lett először pozitív a tesztem :) És te hogy vagy?
2019. aug. 28. 09:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a választ :)

Nekem július 27 az utolsó mensi első napja és augusztus 22-én délután teszteltem erős pozitívat (kb. a nemvárt napjáná).

Nekem is ez a nemalvás van, meg a melleim érzékenyek, de inkább súlyosak mint fájnak (nyomásra érzékeny inkább), meg enyhe alhasi görcsök+ reggel émelygés de egyelőre ennyi nem vészes. Kicsit aggódom is, hogy nem e kellene "durvább" tüneteket, nem erősödnek a tünetek tesztelés óta.

Neked hányadik babád?

2019. aug. 28. 09:57
 14/20 A kérdező kommentje:

Nekem is július 27. volt az utolsó :)

Szerintem idővel fognak majd erősödni a tünetek, legalább van idő rákészülni :) Amit elfelejtettem még tünetként említeni, hogy nagyon kirügyeztem. Alapból problémás a bőröm, de most duplán az. Első baba :)

2019. aug. 28. 10:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a 8as meg az egyik korábbi válaszoló is: nekem az elején két dolog tűnt csak fel: kávét hetekig nem kívántam és az édességet sem. És hamar savas rohamaim voltak, még mielőtt a hetedik héten aztán beindult az igazi "buli" és a 15ig hétig hánytam...azóta szerencsére újra kívánom a kávét, kell is mert alacsony a vérnyomásom :) szóval lehet nálatok is visszatér a kávé szeretete majd. Alvás szintén: egyszercsak eljött a pont, hogy mint akit kiütöttek aludtam napi 12 órákat
2019. aug. 28. 10:30
 16/20 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz :) A lényeg, hogy ép, egészséges baba legyen, a többit kibírjuk valahogy :)
2019. aug. 28. 10:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok.

Nálunk 3. baba. Az első kettőnél emlékszem az erős hányásra/émelygésre, de már nem tudom mikor kezdődött :) 8 és 7 éves a két "nagy".

Én terhesség előtt sem voltam nagy kávés, 3in1-et ittam napi 2-3 csészével. Most is azt iszom reggel, hányingerem nincs tőle, de nem is esik annyira jól. Napközben egyáltalán nem kívánom már a 3in1-et sem. Mással étellel/itallal úgy különösebben nincs bajom, de inkább én is a sósat kívánom mint az édeset.

2019. aug. 28. 10:44
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen tüneteim voltak az elején nem erősödtek inkább csak szédültem. A hasam viszont végig fájt az első trimeszterben. A 2. trimeszterbe jött a hányás. Kitartást nektek még nagyon az elején vagytok :)

36 hkm

2019. aug. 28. 10:53
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Neked pedig könnyű szülést és jó babázást kívánok! :)
2019. aug. 28. 10:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt, a 12-13. hét körül hála a jó istennek elmúlt... borzalmas...
2019. aug. 28. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!