Ha a Szent Istvánba szeretnék szülni, de nem ez a területileg illetékes kórház, és fogadni sem szeretnék dokit, hogy tudnám elérni hogy mégis itt tudjak szülni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 20:16
1/11 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a kórházat, és kérdezd meg. Én is itt szültem, pozitív tapasztalat volt.
2/11 anonim válasza:
Oda mész be. Ha rám hallgatsz szülésznőt fogadj, ha megengedheted magadnak. :)
3/11 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodtam hogy szülésznőt fogadjak! Akkor ő miatta oda visznek ugye?
2010. júl. 13. 21:11
4/11 anonim válasza:
2. vagyok. Miért kéne, hogy vigyenek? Valami rosszra számítasz? Normális esetben Te mész be, hogy jöttél szülni. Egyébként szerintem az ügyeletes kórházba visznek alapból, de ennek utána kéne járni. Mindenesetre ha van szülésznőd, ezt biztos meg tudod beszélni vele.
5/11 A kérdező kommentje:
Hát erről van szó! Az ügyeletesbe visznek...De én nem oda akarok menni!
És ha van autó meglehet oldani hogy ne vigyenek hanem menjek...De nem biztos hogy lesz...!
2010. júl. 14. 07:38
6/11 anonim válasza:
Ha nincs autó, van taxi. 1x csak kibírjátok!
7/11 A kérdező kommentje:
Jesszus...
2010. júl. 14. 07:45
8/11 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: nekem nem volt szülésznőm, mégis az összes ott dolgozó kedves, és lelkiismeretes volt! Az ügyeletes szülésznő is. A nővérkék meg főleg. Nem hagytak szenvedni, maguktól felajánlották az epidurálást, és bár hajnal 2-kor volt rá szükség, fél órán belül megkaptam. Szerintem az ottani személyzet nagyon jó és felkészült! Ja, ráadásul egy fillért sem kaptak, csak a végén, mikor eljöttem, mégis nagyon lelkesen jöttek a csecsemős nővérkék is segíteni a babával, megmutatni a szoptatást, stb. Mondom, hívd fel a kórházat, és kérdezd meg, mi a módja, hogy ott szülhess. Vagy válassz egy dokit, aki ott dolgozik. Tudok ajánlani, írj, ha érdekel. Üdv
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok orvost fizetni! Nem is a magánrendelésről van szó hanem a szülés utáni összegről! Ezért gondoltam arra hogy szülésznőt fogadjak, mert ők nem 80 ezret kérnek. De ettől függetlenül érdekel az orvos, mert gondoltam rá hogy a terhes gondozást ott fejezzem be.
2010. júl. 14. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!