Szerintetek van értelme mikrós sterilizálót venni? De komolyan?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 15:06
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
szia. én nem fogok venni, éppen azért mert drágának tartom,. időmből ki fog telni hogy kifőzzem. de ha kapok az persze más dolog. ám nem úgy néz ki hogy kapnék :-)
13/15 anonim válasza:
17:58-as vagyok, biztos akkor én csinálok valamit nagyon rosszul, mert nekem szinte semmi szabadidőm nincs. Ha elalszik este a babám, azután van egy kis időm, de akkor meg inkább ideülök lazítani. Bár 3-4 óra múlva megint enni fog. Elég fárasztó az egésznapos figyelem, amit egy baba megkövetel, már ha az anyukája pl. nem teszi a tv elé.
14/15 anonim válasza:
Szirintem most ne vedd meg, ha még csak terhes vagy. Ha tudsz szoptatni, nem is nagyon lesz rá szükséged, nekem nem használt a lányom 7 hós koráig cumisüveget, mert elég volt neki az anyatej, meg pohárból kapott mást ha kellett. Ha nem lesz tejed, és használsz sok üveget, akkor lehet megéri, de ezt még nem tudhatod előre. Ha mégis kell, nem tart sokáig beszerezni, első ízben meg ki lehet főzni is a cuccot, amíg a mikrós nincs.
15/15 anonim válasza:
Nekem is van mikrós! 5 percig tart az egész, plusz 2 dl víz.
A kifőzés kicsit több időt vesz igénybe: amíg felforr a víz, utána 30 perc forralás (eddig kell, hogy minden fertőtlenítve legyen rendesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!