Kombinalt teszthez Nyíregyházán kell beutaló és időpont?
Figyelt kérdés
A magánorvosom csak annyit mondott, hogy a 11.-12. héten, keddi napon menjek reggel 7re a kórházba. Akkor veszik le vért és csinálnak majd genetikai uh-t. Azt mondta, hogy nem kell beutaló. A védőnő szerint kell, és kérjek az orvosomtól.. csináltatott valaki mostanába kombinált tesztet? Mi a menete?2019. aug. 20. 19:22
11/13 anonim válasza:
Ha a kórházba mégy vérvételre, vidd a pénzt is! Nekem 2016ban ott kérték a 30ezret.
12/13 anonim válasza:
Kórházban lesz egy vérvétel egy Orosz csinál egy hasi ultrahangot, méreteket néz, amely alapján ad egy időpontot magánrendelésére. Kórházban nem kell fizetni. Recepción eligazítanak hova kell menni, ott jó sokan lesztek :) asszisztensek kitöltetnek egy papírt, leveszik a vért, majd ultrahang.
13/13 anonim válasza:
Elküldtem véletlen idő előtt :)
Szóval ad egy időpontot magán rendelésre. Ott csinál egy új ultrahangot, majd kiértékeli azt is és a végeredményt is. Kb. 1 óráig bent voltam nála .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!