Mennyire felelős döntés ez a terhesség?
adott egy 31 éves nő, 3 gyerekkel, legnagyobb 7 éves, legkisebb 1.
most megint terhes a 4. gyerekkel.
2. és 3. gyerek császárral született, a 3. gyerek után szétment a hasfala, jelenleg nem emelhet 2 kg-nál többet.
most megint terhes.
1. 3 császárt bárki bevállalhat, persze többet is, csak ennyi az, ami még biztonsággal vállalható.
2. Szétment a hasfala és nem emelhet 2 kg-nál többet? :D Ezt mégis hol álmodtad? Tesóm 3. császárra készül (5 és 2 éves gyerekei vannak), már az elsőnél szétment a hasfala, tehát a második és most a harmadik terhessége is úgy zajlott/zajlik, hogy szét volt menve. Szerinted a kétévest nem kell felvenni? És ő nem 2 kg!
3. Közöd? :D Te vagy a ,,jóindulatú" anyós/sógornő/szomszéd?
nem, én vagyok a nő, csak E/3.-ban írtam ki, kivédendő a támadásokat.
nem akartuk, becsúszott, és valóban 2 kg-nál többet nem emelhetek, hozzáteszem 43 kg vagyok, és 154 cm.
Bocs, de kit érdekel?
Szerinted mennyire felelős döntés lemennem a parkba a lányommal? Majd eldöntöm, később talán hűvösebb lesz és akkor megyünk, de nem írok ki róla kérdést!
A lényeges dolgokat, pl. van-e apuka, pénz, persze nem írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!