Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szőrősen dokihoz menni?

Szőrősen dokihoz menni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, jövőhét kell mennem a dokihoz, 35 hetes leszek akkor. A héten a kozmetikusom szabin van. Nagyon gáz ha kb 1 cm-es szőrrel megyek a magán dokihoz? Most lesz ilyen hüvely váladék mintavetel is. Leborotválni nem tudom már, mert nem érem el.
2019. aug. 19. 17:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy szerintem látott már szőrt a doki, szerintem nem akkora baj. De ha téged annyira zavar, akkor esetleg kérd meg a férjed.
2019. aug. 19. 17:37
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Egyszer egy orvos azt mondta, hogy ő a szőrre sosem emlékszik, csak arra ha baj van!
2019. aug. 19. 17:39
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem sem gàz

Viszont nem vagyok szupermami, de a vajúdás alatt is simán megtettem ( 41+1 indult...)

Hogy-hogy nem megy?

2019. aug. 19. 17:40
 4/18 A kérdező kommentje:

Hát mert nem látom akárhogy hajlok

😁illetve nem érem el a huvelybemenet körüli rész fenekhez eső részét és csak félig borotvalva hülyén néz ki🤭Bár lehet én vagyok béna de a hasam is bazi nagy.

2019. aug. 19. 17:46
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Ne, aggódj, ha olyan nyűgös babád lesz, mint nekem, a 6 hetes kontrollra igazi bozóttal mész, mert tuti, nem lesz se időd, se energiád vele foglalkozni
2019. aug. 19. 17:47
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

Magam borotváltam ott lenn magam. Tükörből érzésre. Nem egyatomfizika.

Amúgy a dokit pont nem érdekli a szőr, nem azt vizsgálja.

2019. aug. 19. 17:51
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem se kell látni, érzésből, megszokásból elég. Amúgy nem, nem érdekli a dokit.
2019. aug. 19. 18:12
 8/18 anonim ***** válasza:
56%

En terhesseg nelkul se vagyok olyan hajlekony h premierbe nezzem ahogy borotvalok :D

40+4en megoldottam vajudas alatt a kadban, nekem cikibb a szuleszno vagy a ferjem segitseget kerni meg ehez is...

2019. aug. 19. 18:16
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ment mindenkinek a zöld. Amúgy kb 5 éve nem borotvaltam le, gyantazva volt, szóval nem fog menni érzésből de akkor lehet majd neki állok remélem sikerül 😁
2019. aug. 19. 18:22
 10/18 anonim ***** válasza:
86%
Én is érzésre csinálom. Viszont a dokinál sose zavart ha épp nem volt időm vagy energiám. Most így 38 hetesen még megcsináltam, mert nem akarom, hogy a kórházban egy vadidegen csinálja
2019. aug. 19. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!