Szerintetek nem tul nagy a ket kiiras kozt az elteres? Menstruációt nezve augusztus 22. Ultrahang alapjan meg szeptember 8 ra vagyok kiirva.
Nekem a 18. Héten meg a kutya se mondott dátumot, új nem hiszem hogy a 12 hetes szentírás lenne... De nekem a védőnőm azt mondta hogy január 24 a hivatalos és 3 es 30 között lehet bármi. Én ebből arra következtetek ha januar30-ig nem szülök meg akkor indítják majd. De orvos meg nem kozokt velem ilyen részleteket.
Szóval kérdező szerintem a ciklusod szerinti lesz a hivatalos.
Előző, ez így van, de most nem erről van szó.
A terminus "szentírás", mint írtam szakmai és jogi következménye is lehet, ha nem megfelelően számolják.
Ez teljesen függeen attól, hogy az anyukának melyik dátum tetszik jobban.
Mármint gondolom erre a mondatomra reagáltál: "a túlhordást is a terminushoz számolják".
Ez alatt azt értettem, hogy ha hibás a terminus számolás, akkor a 42. hét lehet, hogy a 44. Ami nem jó.
Igazad van abban, hogy a terminus után először terminus túllèpés van, illetve azzal is egyetértek, hogy butaság a 40. Héteb indítani. De akkor is egyértelmű kell legyen, melyik hét melyik.
Nyilván biztosan nem lehet tudni, ezért van rá egy szabály, hogy hogy kell meghatározni, hogy mikor számít az UH és melyik UH. De nem lehet válogatni, és nem lehet, hogy az egyik orvos ezt mondja a másik azt, ha ilyen van, akkor az egyik nem a szakma szabályai szerint járr el a terminusmeghatározásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!