Utrogestant a 12. hétig kell szednem, holnap lépek a 12. hétbe de szedjem tovább? Ti hogy csináltátok?
A 12. hét végéig vagy csak holnapig kellene szednem? Szájon át szedhetőt használok. Illetve itt olvastam, hogy fokozatosan kell abbahagyni, napi 2x 1 -et szedek, mi legyen a stratégia?
Köszönöm.
Én fokozatosan hagytam el.
Nem azért kell fokozatosan, mert hülye az orvos, hanem azért, hogy ne csökkenjen le hirtelen a progi, mert abból igenis lehet baj még a 12 hét után is.
Én hüvelyben keresztül szedtem 3x1-et. Fokozatosan csökkentettem, 12 hetet betöltve 2x1 majd 1x1-et így 15 hetesen hagytam abba semmi baj nem történt.
35 hkm
Nekem is azt ajánlották, hogy fokozatosan csökkentsem.
4×1-et szedtem, estére pedig dupla adagot szedtem, kb 1,5 hónapon keresztül.
10. hétben rákérdeztem hogy most hogyan csináljam, azt mondta a nőgyógyász hogy hadjam el az esti duplát, csak egyet szedjek.
Utána lévő héten csak 3×1, majd következő héten 2×1.
Még van a gyógyszerből, addig szedem amíg van. A végére 1×1et szeretnék.
Annyit mondott még a nőgyógyász hogy nem gond ha tovább szedem, mert ártani nem árt. Van akinek ez nagyobb biztonságot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!