Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » I. Női Klinika Baross utca,...

I. Női Klinika Baross utca, genetikai uh, hogy történik a bejelentkezés?

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 10:59
 1/2 A kérdező kommentje:

Két és fél éve voltam a lányommal, akkor ha jól emlékszem volt hívószámom és rögtön az ajtónál kellett várakozni. Most hogy történik? Be kell jelentkezni valahol? Sokat kell várni?

Tegnap az itteni uh- után azt mondta a doki, hogy ha nem fogadom el a magzatvízvételt, akkor meg se vizsgálnak, igaz lehet?

Alacsony az afp-m, emiatt kell mennem.

2010. júl. 13. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:
gondolom kapsz a dokidtól beutalót genetikai tanácsadásra ott a genetikus megnézi a labor eredményedet és eldönti hogy elég az uh vagy kell az amniocentézis ha nagyon rossz az eredmény akkor nem küld el uh-ra felesleges mert 70%-os eredményt ad tehát kevesebb %-ban ad pontos eredményt mint a vérvétel ami 85%-os ,én is azt hittem hogy megúszom egy uh-val de nem így lett viszont így utólag nem bánom teljesen nyugodt vagyok hogy jól van a kis ficánkám egyébként nem olyan vészes beavatkozás nem kell tőle félni teljesen rutinszerű úgy megy mint a szalagon ,ha a vetélési kockázat miatt nem szeretnéd vállalni akkor szerintem nem kell aggódni az a baba ami nem akar maradni az úgysem fog amelyik meg jönni akar annak egy ilyen beavatkozás semmi az első terhességemet 21 hetesen vesztetem el most 21 hetesen volt amnió és mégis jól vagyunk ,ja és konkrétan a kérdésre válaszolva a beutaló alapján be kell jelentkezni a genetikai tanácsadásra és ott majd kapsz időpontot aztán felveszik az adataidat és utána kapsz hívószámot ami a személyi számod utolsó 4 száma lesz és azzal hívnak majd be a dokihoz tanácsadásra
2010. júl. 13. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!