Terhesség alatt mennyit nőtt a mellettem? És a szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Én 15 hetes vagyok, eddig egy mérettel kellett nagyobb melltartó, szemmel annyira én magamon nem látom, de a friss striák elárulják.
Fog még nőni a terhesség során? És A szoptatás alatt? Nektek hogy volt?
Aki mar esetleg tulesett a szoptatáson is, y terhesség előtti mérethez képest nőtt vagy ugyanolyan mint "régen"?
2019. aug. 17. 19:15
1/6 A kérdező kommentje:
Melletek*
2019. aug. 17. 19:15
2/6 anonim válasza:
Terhesség alatt keveset,de szülés után triplája lett. De még szoptatok. Utána valószínű tejeszacskó lesz
3/6 khniki válasza:
Még nem szültem, eddig egy mérettel lett nagyobb a mellem még a terhesség legelején. Azóta változatlan a mérete, de többektől hallottam már, hogy ez mind semmi ahhoz képest, amikor lesz tejecske is.
4/6 anonim válasza:
Terhesség alatt semmit nem nőtt, utána kb 2 méretet aztán 3 hónap után a babám feladta a szopizást, azóta akkora mint volt eredetileg, csak a bőr akkora maradt, mint "felpumpálva" volt... Lógnak-hajlanak minden felé, löttyedtek, undorítóak
5/6 anonim válasza:
12. hèt vége felé járok és nekem is nőtt a mellem, nagyon sokat.
Nem bírok sima melltartós hordani, csak nagyon laza sportmelltartókat, mert nagyon fáj. Igazából ez a mellfájdalom fogantatás óta fennáll, meg a görcsölgetés. Így volt a megèrzésem h sikerült.
A mellfájdalom szerintem soha nem fog elmúlni sajna.
És igen nekem is ez az infóm hogy szülés után lesz nagyon durva.
6/6 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem nőtt sem terhesség alatt, sem szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!