Ki hol volt 4d ultrahangon?
Genetikai Uh-n voltam a 12. hétben a Hepinetnél. Sajna nekem csalódás volt, ugyanis a DVD amit adtak, nincs rajta hang, így a baba szívhangját sem hallani.
Végülis azért mentem oda, mert nem volt mád lehetőségem és az egyik legolcsóbb vizsgálat kombinált teszttel.
Természetesen a nemét nem látta, pedig sokan azt mondjàk hogy 4d-n egy tapasztalt szonográfus meg tudja állapítani.
A képek úgy ahogy jól sikerültek, van egy pár ami nagyon tetszik. Kaptunk ajándékba 1 db fotót is nyomtatva. Valamint attól függetlenül nagyon kedvesek voltak.
Mi most A Csoda Bent UH Stúdiót néztük ki. Ez Zuglóban található és egy kedves ismerős járt itt. Láttam a fotóit is és nagyon tetszettek a képek. Felvettem email-en a kapcsolatot velük, minden kérdésemre azonnal válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!