Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a feje lenn van a babának,...

Ha a feje lenn van a babának, teljesen mindegy, hogy merre fordul? Lábakkal jobbra, balra vagy befelé, kifelé?

Figyelt kérdés

36 hetes vagyok, a babám feje már lenn van, valószínű már be is illeszkedett a helyére, mert eléggé nyom. Az érdekelne, hogy mindegy e a fekvési pozíciója a szüléshez.

Elképzelhető, hogy még forgatja a fejét, és a törzsét? Néha azt érzem, hogy jobbra fele rugdos, néha balra, most úgy érzem, hogy befele.

2010. júl. 13. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
persze, foroghat még, mármint oldalra, szóval érted. faros már nagy eséllyel nem lesz:) én régen találtam youtube-on egy videót, amin bemutatták, hogyan forog a szülőcsatornában a baba, szóval nem mindegy merre néz, de menet közben forog, hogy mindene kiférjen majd. most persze nem találtam meg...
2010. júl. 13. 10:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, azt láttam én is, csak abban nem voltam biztos, hogy jól érzem, hogy még forog:D
2010. júl. 13. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálam elég korán befordult a bébi és végig a popsiját mutogatta nekünk az uh-n nem is tudtuk, hogy fiú vagy lány:) Kifelé „hogy jött” az nem tudom de ha emlékeim nem csalnak akkor talán akkor is a pofija lefelé nézett. Tehát nálunk nem változott. De persze ez nem biztos:)

Szép baba város és majd babázós napokat:)

2010. júl. 13. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

szia én 38+6 vagyok, én ugyanigy érzem mint te, néha van kedve akkor megfordul, egyszer bal oldalon van kis segge egyszer jobb oldalon. de afeje már lent van ,akkor lent is marad.

ha jön kifelé akkor lefelé van az arca mikor kibujik a feje akkor a jobb combodat kell nézze..

2010. júl. 13. 11:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D
2010. júl. 13. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!