Titeket milyen kifejezések idegesítenek a terhességgel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Engem: babás vagyok, sikeres babásodást, pocaklakó.2019. aug. 16. 16:03
31/40 anonim válasza:
Engem a "még egyben vagyunk" kifejezés irritál (vége felé használatos).
32/40 anonim válasza:
Bocs, hogy off, de a body nem egy ruhadarab,aminek nincs más neve?🤔 Gondolom nem, mert sokakat idegesít. Valaki elárulja, hogy akkor minek a fedoneve, csak, hogy ne haljak meg hülyén?😄
33/40 anonim válasza:
Body nevű ruhadarab? Még nem találkoztam ilyennel.
Nekem a "babydoll" ugrott be.
34/40 anonim válasza:
Sztem arra gondol, hogy rosszul írják, engem spec. zavar. :D Body, és nem badi, meg bady.
35/40 anonim válasza:
A, köszi 34-es, ez lehet a megfejtés!😀
36/40 anonim válasza:
Eszembe jutott mégegy.
Ebéd utis 🤮
37/40 anonim válasza:
"Akkor őket az is idegesíti, amikor a párok becézik egymást (szivem, kicsim stb.)?"
Nem szoktuk egymást becézgetni, maximum poénból, vagy ha 20x szólok neki,és nem reagál, akkor elrepül egy cuncimókus, de van nevünk,ezen hívjuk egymást. Ettől még nem szeretjük egymast kevésbé,mint akik egész nap nyomják a szejejmem, nyuszifülcsim dumát.
38/40 anonim válasza:
1. X+x hetes kismami/km
2. Pocaklakó
3. Babóca
4. Pocis
5. Babás
6. Pocika
7. X évesem / honaposom
8. Másfél éves gyereket 20 honaposnak mondanak..
Hosszú még a sor :D
39/40 anonim válasza:
Ma olvastam: 'Egy hete próbálkozunk a gyerekkel...' = pedofília, csoportos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!