Tudna segíteni valaki nekem Martin keresztnév mellé egy másik nevet is javasolni?
Figyelt kérdés
Most mondták meg nekem hogy ha minden igaz kisfiúnak lesz és neki szeretnék két nevét adni. Minden féle képen lennie kell mert a másik két gyerekemnek is két neve van. Gondoltam a Martin Noelra de a család leszólta. Berki a család név.2019. aug. 16. 12:19
1/12 anonim válasza:
Berki Martin Olivér
Berki Martin Milán
Nekem ezek tetszenek.De egyébként a Noellel sem hangzik rosszul,csak nekem ez a név nem tetszik eleve.
A másik két gyerek nevét elárulod?:)
2/12 A kérdező kommentje:
Első kisfiú lett Berki József Levente, a második kislány Berki Annabella Veronika
2019. aug. 16. 12:59
3/12 anonim válasza:
Martin Márton
Martin Levente
Martin Milán
Martin Zalán
Martin Kristóf
Martin Nimród
Martin Bertalan
Martin Patrik
Martin Marcell
Martin Márk
4/12 anonim válasza:
Unokaöcsém Martin Ábel, de szép a Martin Patrik, Martin Zalán, Martin Zsombor vagy a Martin Ákos is. A Noel szép név, de valahogy tényleg nem illik össze szerintem se.
5/12 anonim válasza:
Ábel
Áron
NÁRON
Arnold(Arni)
Barna
Barnabás
6/12 anonim válasza:
Öcsèmet Martin Bálintnak hivják
8/12 anonim válasza:
Én valami b betust. Talán Bence vagy Bálint
9/12 anonim válasza:
Berki Martin András
Berki Martin István
Berki Martin János
Berki Martin Örs
Berki Martin Balázs
10/12 anonim válasza:
A Martin Noel jó, a család csak ne szólogasson bele.Add azt ha azt szántad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!