15 hetesen 167 cm/ 68 kg soknak számít?
Figyelt kérdés
A védőnő szerint nem, mert csak 1 kilót híztam, viszont én már most kényelmetlenül érzem magam, mert máshogy oszlik el rajtam minden mint anno. Nem hiúságból kérdem, csak ha sok felkúszik az a Babának sem lesz jó.2019. aug. 13. 16:06
1/9 anonim válasza:
Ez normális dolog,hiszen a babának és neked is kell a táplálék.Úgy mondom ezt,igaz,fiúként,hogy én magasságban hasonló magas vagyok és majdnem 80 kiló.
2/9 anonim válasza:
Mi a sok!? Ha felkuszik 10-14 kg, az nem sok. Kell a tápanyag a babának, meg neked is most , ez most nem a diéta idelye. A szüléssel rögtön lemegy 5-7 kg. Ha keveset eszel, fogyózol, pici lesz a baba. Vagy le eszi rólad, de tönkre mennek a fogaid, csontjaid, rossz lesz a vérképed, nem lesz erőd, nem lesz tejed..
3/9 anonim válasza:
Illetve azt se felejtsd el hogy ahogy nő a baba a belsőszerveid is átrendeződnek. Emiatt is másképp oszlik el rajtad minden.
4/9 anonim válasza:
Én is 15 hetes vagyok, 170 magas. 63 kiloval kezdtem a terhességet,most 64 vagyok. Kiloban csak 1,viszont a csipom es a derekam eléggé elkezdett vastagodni. Gondolom az átrendeződés miatt,de szerintem ez teljesen normális. Majd lemegy a szülés után és visszarendeződünk 😊
5/9 anonim válasza:
Én ennyivel kezdtem a terhességet 34 hetesen már 86 kg-nál tartok örültem volna ha csak egy kg-ot hízok 15. hétig de nem így lett 🙄 vizesedni kezdtem már akkor. Borzalmasan érzem magam ennyi plusz kilóval de hát nem tudok most mit csinálni 🤷♀️
6/9 anonim válasza:
Én is másképp nézek ki, mint terhesség előtt. Én a 15. Hétig fel kilót híztam, ennek ellenére. Valahogy tényleg minden átrendeződik.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen! :)
Tényleg nem hiúságból foglalkoztat a dolog. A nődoki szerint ígyis sok volt rajtam a tervezéskor is a felesleg... Na már most tudni kell, hogy cicis is voltam/vagyok, meg olyan formásam oszlott el rajtam minden, mert sportoltam. Ez a látvány a múlt, de tényleg az vigasztal amit a védőnő mond,hogy ez még nem baj.
2019. aug. 14. 00:36
8/9 anonim válasza:
Váltás le a Dokid! 80-kg-al kezdtem a terhességeket, senki meg nem jegyezte hogy kövér vagyok! 106 kg lett a vége, meg ott sem mondták hogy kövér vagyok! Oké, tudtam magamról, de nem vágták a fejemhez!
9/9 anonim válasza:
Nagyon köszönöm a szép szavakat felőled,kedves kérdező!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!