35 hetesen ez joslo fájásnak szamit?
Van egy tompa "meg fog jönni" érzésem,naponta többször. Van,h órákig. Nem görcs,nem konkrét szúrás,csak mint egy tompa,de érezhező valami,olyan,mint egy kis kezdődő izomláz petefésukek környékén-szóval pont olyan,mint (nálam) a megjön érzés.
Magnéziumot szedek,jól vagyok,baba mozog.
Ez most a szülés közeledése miatt lehet? Tapasztalt vki hasonlót?
szerintem az, nekem is hasonló érés, de nekem nagyon erősen görcsöl, mint amikor megvan csak erősebben.
35hkm
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
ez volt a kérdésem, ma voltam pont dokinál, azt mondta hogy már jövő héten szülhetek, mert már csak C1110 a méhszájam. de én tényleg nagyon erősen görcsöltem.
Hát,az végülis jó szerintem, egyik ismerősömmel szinte egy napra voltunk kiirva és ő ma szült egészséges babát:)
Én végülis örülnék,ha ez már jósló lenne. Csak fogalmam nincs,milyen érzés. Persze mindig azt hiszem,ha szokatlant érzek,h a babának van baja...
Majd írdd meg,mikor szültél! Drukkolok!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!