Hogyan étkez (te) tek terhesség alatt?
Ja, eddig nem volt ilyen gondom, de éjjel megébredek, hogy sok a savam. Pár szem kekszet kell ilyenkor ennem, szóval nem igazán rendes étkezés. Meg este is csak turmix tejből/joghurtból gyümivel vagy simán tej/joghurt(natur).
Reggel, este eszek rendesebben, azon kívül csak kisebb adagokat, pl két barack vagy egy nagy sajtos pogi, egy puding(régen sose ettem édességet, utáltam).
Én ugyanakkor, csak mennyiségre ettem többet.
Éjjel még pisilni sem kelek fel, nemhogy enni... ;-)
Ugyanúgy, ugyanannyit és ugyanazt ettem, mint nem terhesen. A vége felé bírtam kicsit kevesebbet, amikor már nagy lett s hasam.
35 hkm
Én ha lehet ilyet mondani, még szigorúbban étkeztem, és a 160gramm ch diétát tartottam, hogy véletlenül se alakuljon ki cukorbetegség. IR gondjaim voltak korábban, és féltem, hogy ettől újra megborul majd. Szerencsére így rendben volt.
A folyamatos sóvárgás az undorító junk foodok után a terhesség előtt is állandó vendég volt nálam, úgyhogy nem sok változott, nem volt nehezebb lemondani róla.
Az édeset nem bírtam enni. Ennyi. Rengeteg gyümölcsöt kívántam. Barack, nektarin és sok-sok birsalma nyersen. Amúgy is szeretem, de terhesen nagyon bejött. Kicsit többet ettem a vége felé már.. De én inkább a szoptatás 2 éve alatt ettem nagyon sokat. KB 1.5x annyit, mint a férjem :). KB szénhidrát (kalács csokival) volt az alap menüm :).
Szerencsém volt, mert a terhesség és a szoptatás alatt is főleg fogytam tizenakárhány kg-t. Csak a terhesség utolsó pár hónapjában híztam kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!