Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el az apanak a...

Hogyan mondjam el az apanak a nagy hirt? Meg 3 hetig nem latom, mert kulfoldon vagyok, es biztosan nem akarom e-mailben.

Figyelt kérdés
De szemelyesen hogyan? Tippek? :)
2010. júl. 12. 21:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez jó, csak ne azt mond, hogy csomagod van, hanem hogy jött még veled valaki akit csak márciusban láthat.:-) Gratulálok!( Az én kincsem is márciusban született.)
2010. júl. 14. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

És ha külföldről kérnél időpontot uh-ra. Kb. arra az időpontra amikor hazaérsz? Akkor egyből mehetnétek oda és láthatná a babátokat :)

Ha valamiért mégse jönne ösze, mert pl.: késik a gép vagy.... akkor maradhatna a b. verzió, hogy van még valaki akit csak márciusban láthat....

Sok boldogságot a kicsihez

2010. júl. 14. 21:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a van még veled valaki akit csak márciusban láthat áááá ez nagyon jó:)Ezt mond:D

Gratulálok és sok boldogságot:)

Alig várom nekem is családom legyek de még csak 16 éves vagyok,úgy hogy várni kell jó pár évet:)

2010. júl. 14. 22:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Mi anno a családnak kiscipőt csomagoltunk ajándékképp. A másodikál persze már egyből tudták mi az :DDD

A férjem velem izgult a klotyó túloldalán a teszteknél, úh nálunk nem volt ilyen látványos bejelentés.

2010. júl. 15. 12:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Mi terveztük Manócit!Így mikor kedden még nem jött meg (hétfőn kellett volna),én már gyanakodtam,mert mindig pontos voltam!És aznap mondta Apa hogy 10*annyira szeretne ha tényleg terhes lennék!Sajna csütörtökön begörcsölt a vesém és kórházba vittek,anyósom mert apa nem volt itthon,de ugye hívtam folyton hogy siessen haza!

Így nekünk a kórházba derült ki és anyósom hamarabb tudta mint a fia! :),de ne mondtam el telefonon,csak este mikor kiengedtek addigra ért Apa is haza,és csak annyit mondtam hogy 10* annyira kell szeretni,emlékszel.... és örülök hogy látta az arcát!Soha nem láttam előtte ilyen örömöt az arcán....Azóta már többször is!

Nagyon gratulálok!Mindenképp bírd ki amíg haza nem érsz,megéri!:)

2010. júl. 15. 13:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Hat igen, muszaj latnom az arcat! Mert most meg hogy senkinek nem szoltam szerintem en se fogom fel igazan. Minden nap varom, hogy mejojjon, pedig mar teszteletem pozitivat es semmi jele persze hogy megjonne... :) A kiscipon gonolkodom, az olyan edi! :)
2010. júl. 15. 20:50
 17/17 A kérdező kommentje:
No, hat vettem itt New Yorkban, ahol vagyok, egy pici kis bebi body-t, I love NY felirattal es szepen becsomagoltattam! Ezt kapja majd a repteren, mikor vegre ket het mulva hazaerek! :)
2010. júl. 19. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!