Hogyan mondjam el az apanak a nagy hirt? Meg 3 hetig nem latom, mert kulfoldon vagyok, es biztosan nem akarom e-mailben.
Szia!
És ha külföldről kérnél időpontot uh-ra. Kb. arra az időpontra amikor hazaérsz? Akkor egyből mehetnétek oda és láthatná a babátokat :)
Ha valamiért mégse jönne ösze, mert pl.: késik a gép vagy.... akkor maradhatna a b. verzió, hogy van még valaki akit csak márciusban láthat....
Sok boldogságot a kicsihez
Ez a van még veled valaki akit csak márciusban láthat áááá ez nagyon jó:)Ezt mond:D
Gratulálok és sok boldogságot:)
Alig várom nekem is családom legyek de még csak 16 éves vagyok,úgy hogy várni kell jó pár évet:)
Mi anno a családnak kiscipőt csomagoltunk ajándékképp. A másodikál persze már egyből tudták mi az :DDD
A férjem velem izgult a klotyó túloldalán a teszteknél, úh nálunk nem volt ilyen látványos bejelentés.
Mi terveztük Manócit!Így mikor kedden még nem jött meg (hétfőn kellett volna),én már gyanakodtam,mert mindig pontos voltam!És aznap mondta Apa hogy 10*annyira szeretne ha tényleg terhes lennék!Sajna csütörtökön begörcsölt a vesém és kórházba vittek,anyósom mert apa nem volt itthon,de ugye hívtam folyton hogy siessen haza!
Így nekünk a kórházba derült ki és anyósom hamarabb tudta mint a fia! :),de ne mondtam el telefonon,csak este mikor kiengedtek addigra ért Apa is haza,és csak annyit mondtam hogy 10* annyira kell szeretni,emlékszel.... és örülök hogy látta az arcát!Soha nem láttam előtte ilyen örömöt az arcán....Azóta már többször is!
Nagyon gratulálok!Mindenképp bírd ki amíg haza nem érsz,megéri!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!