Sokszor befeszít a baba, ilyenkor eléggé kellemetlen. Normális ez 24 hetesen?
Figyelt kérdés
Akkor szoktam érezni amikor ficánkol, szóval gondolom a baba feszít, de normális hogy még csak 24 hetes vagyok és mégis elég kellemetlen? Sokszor csinálja mostanában. Az elmúlt fél órában, kb 4szer csinálta. Ilyenkor mindig meg kell állnom mert annyira feszít. A rugdosásai nem fájnak, de ez a befeszítés nagyon furcsa. Nektek mikor kezdett el így feszíteni a babátok?2019. aug. 12. 12:20
11/13 anonim válasza:
Magnerotból 3x2 szemet szedhetsz! Én már néha 4x2 szemet szedek, annyit keményedik a hasam. 30hkm
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
Nem szedek egyelőre többet, mert nem keményedik a pocakom. A baba mára le is nyugodott kicsit, ma egész nap csak 2-szer feszített be. Biztos nem tetszett neki tegnap, tegnapelőtt a nagy meleg :)
2019. aug. 13. 22:18
13/13 anonim válasza:
Nálunk is vannak könnyebb és nehezebb napok..., amikor a magnézium se hat..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!