Mi történik, ha gyógyszerrel sem tudják lejjebb vinni a magas vérnyomást?
Utolso!
En amugy normal/ alacsony vernyomasu vagyok alapjaraton(nem terhesen).
Viszont elozo terhessegemnel 20.het utan hypertonias lettem. Szedtem enis a dopegytet meg kesobb mar a betalocot is.
Nalam is toxemia volt.
11! Én is úgy lettem toxemias, hogy alacsony vérnyomású voltam előtte sőt azóta is.
Én csak azért feltételezem a kérdezőről, hogy élből magas a vérnyomása, mert nagyon korán magas már neki. Inkább tűnik rárakódâsos toxémiának. Persze lehet hogy tévedek, mert még nem reagált. De remélem jól van!
Mi lett Veletek kérdező? Hányadik héten szültél?
Van sima terhességi magas vérnyomás, meg van a toxémiás magas vérnyomás ez utóbbit szerintem eleve nehezebb levinni és lent tartani legalábbis én a 30-31.héten kerültem be a kórházba ezt figyeltem meg.
Ha már mindent kipróbáltak de nem tudják kordában tartani akkor megindítják a szülést. Nálam 4 hetet sikerült ráhúzni, a vége felé megjelent a 3 kereszt fehérje, aztán minden laborértékem elszállt, a baba NST-je is rossz lett, így vittek a műtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!