Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki lehet hordani egy terhesség...

Ki lehet hordani egy terhességet zombi üzemmódban, minimális alvással, nulla pihenéssel? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

8 hónapos a gyerekem és újra terhes vagyok. Éjjel óránként ébred, nehezen megnyugtatható, ha nem ez, akkor éhes, szomjas. Biztos még sokáig kelni fog. Nappal se tudok pihenni, folyton a nyomában kell lennem.

Már így is sokszor az őrület és a végkimerültség szélén állok. Nem tudom elképzelni az életünket két ilyen kicsivel. A kicsit majd dobjam le míg eszik, és nézzem mit csinál nagy? Egyik elalszik másik felkel. Éjjel ugyanez. Én azt érzem ezt nem fogom bírni.

Mivel van olyan problémám ami miatt mindenképp kórházban kell majd lennem, hagyják itt egy ilyen kicsi babát? Vele 1,5 hónapig voltam bent, plusz többször egy-egy hetet. Mikor vagyok a rosszabb? Ha őt dobom el úgymond emiatt, vagy ha nem tartom meg ezt a gyereket?

Segítség nincs, csak apa, aki hajnaltól estig dolgozik.

2019. aug. 10. 07:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
31%

Ezaz kerdezo!

Jol kiosztottad a bunkojat 😅

Na,de valaszolva, mindenkepp megtartanam,minden gyerek egy csoda,egy ajandek.

Biztos vannak/lesznek nehezebb napok,de soha nem fogod megbanni hogy megtartottad! Ellenben azzal ha elveteted :(

Hidd el hamar elmegy ez az idoszak,aztan nevetve fogod ezt visszaolvasni :)

Es enis azt tanacsolom hogy tojj le mindent hazimunka stb. Es amikor alszik a gyereked,akkor aludj vele te is.!! De komolyan! Enis igy veszeltem at az elso trimesztert

2019. aug. 11. 23:17
 22/26 A kérdező kommentje:
Megtartom 🙂
2019. aug. 12. 06:32
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
☺👍
2019. aug. 12. 06:36
 24/26 anonim ***** válasza:
💞 helyes!!! Meglatod jolesz! Hamar elmennek a nehezebb evek,aztan neg csak csodalkozol hogy elszaladt az ido :)
2019. aug. 12. 07:36
 25/26 A kérdező kommentje:
Úgy legyen 😃
2019. aug. 12. 15:26
 26/26 anonim ***** válasza:

A napirendben van némi igazság. Sokkal nyugodtabbak azok a babák, akiknek stabilabb napirendje van ( nyílvan a tietek nem ismert, de érdemes lehet átgondolni kicsit). És mielőtt megkapnám van gyerekem, tudom mi a fogzás, 12- t tolt ki 6 hét alatt. Szerencsére nincs több. Szokott rosszat álmodni is. Sőt! Még a lázgörcs fogalmát is ismerem és átéltem milyen egy görcsberándult babát a kezembe tartani. A megfelelő napirend nyugodtá tette a gyereket is, engem is és iszonyúan sokat könnyít most a terhességemen. 24 hónap kesz köztük.

Most tombolnak benned a hormonok, ezért olyan " szörnyű" minden. Később nehezebb lesz, ne is stresszeld most magad. Jön a szepa, intenzív fogzás, járástanulás, dackorszakba ugratok, mire szülni mész és amit leírtál a lányodról nem vetít előre fényes jövőt. A fiamnál is volt elég gond ebben a korszakban, pedig ő áldott jó gyerek. Kösd fel a gatyád, alakíts ki egy életet, mert megbolondulsz. Nekem sincs segítség, minden vizsgalatra cihelem a gyereket, a babakocsi nem menő már, de elfárad egy idő után és jön ölbe. Vedd szamítasba, hogy nem minden gyerek jár stabilan 16 hósan, nekem mázlim van, fél éve stabilan jár.

Nem lesz könnyű, magadon segítesz egy stabil napirenddel és mondj bátran nemet a gyereknek, nem fog sérülni. Ha alszik aludj te is, így éltem túl 16 hetet állandó rosszulléttel, ráadásul én trombózist is kaptam, kímélni kellene a lábamat.

2019. aug. 13. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!