Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6órától négyszer keményedett...

6órától négyszer keményedett be a hasam lehet ez már szülés? Lent

Figyelt kérdés
szerdára vagyok kiírva vannak kisebb menszis görcseim de nem fáj igazán de folyamatosan olyan érzésem van mint akinek nagy wczni kéne szerintetek ez már szülés lesz?
2010. júl. 12. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia én csütörtökre vagyok kiírva, és egy hete egész éjjel görcsölök és napi kb. 30-szor keményedek, de még mindig itt vagyunk és semmi jele a szülésnek. Viszont wc-re én is többet járok. Se nyákdugó nem távozik, se komolyabb görcsök, amiket mérni lehetne, inkább egybefüggő és gyenge.

Szerintem most már annyira várjuk a szülést, hogy mindenre azt hisszük, hogy na ez az lesz, én legalább is már 2 hete így vagyok vele:)

2010. júl. 12. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
A fájások nagyon pontosan követik egymást.Nekem mindig pontosan 7 percenként jött az elején,illetve mászkálás hatására sem múlik el.Akkor valószinű szülni fogsz.
2010. júl. 12. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
hááát, nem tudni még. nekem szülés előtt két nappal kezdtek el mensis fájásaim lenni.. teljesen rendszertelenül. aztán rendes fájásaim csak 12 órával szülés előtt, de teljesen rendszertelenek voltak. (bár igen erősek). nekem annyira szerencsétlenül voltak a fájások, hogy még burokrepesztés után sem voltak rendszeresek, sőt, el is múltak!! szóval semmi sem biztos senkinél :). ezzel csak arra akarom felhívni a figyelmet, hogy egyáltalán nem biztos, hogy pontos időközönként követik a fájások egymást...
2010. júl. 12. 21:11
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszotokat ,nem rég el ment a nyákdugom is remélem be indul a szülés is mert ahogy az első hozzászoló is irta már borzalmasan türelmetlen vagyok :)
2010. júl. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!