Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenkinek van folyasa terhesen?

Mindenkinek van folyasa terhesen?

Figyelt kérdés
Mar vagy ket hete van valami folyasom, ami azelott nem volt (7.5hetes vagyok). Attol felek, hogy vmi gombas fertozes. Mindenki osszeszed gombat terhesen? Lehet terhesen Canesten kupot hasznalni ra? :( Es meg azt mondjak milyen jo terhesnek lenni. Hat nekem eddig semmi jo nincs benne (hanyinger, gyomorproblemak, puffadas, gorcsoles, menzis erzes, most meg ez a h... folyas is. Mi johet meg? hm.... :(
2008. nov. 14. 18:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%

Nem, nekem pl. egyaltalan nem volt folyasom (meg a tobbi dolog se). De a dokiddal beszelj, es minel elobb, nehogy tenyleg valami fertozes legyen, es akkor beljebb is legyen gond a pocodba!

Bizzal benne hogy csak az eleje ilyen docogos a terhessegednek, es nemsokara elvezheted! Mert tenyleg olyan jo!

Minden jot Neked!

2008. nov. 14. 18:13
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

Szia

Nekem is van folyásom. nincs szaga és fehéres színű. Nem viszket. Semmi kellemetlen tünet nincs csak van. Nekem mindig azt mondja a doki és a védőnő, hogy ez normális.

Ha nálad sincs semmi tünet, csak a folyás akkor szerintem nincs gond. De ha van valami más tüneted, akkor menj el a dokihoz, majd ő megmondja hogy mit használj rá.

Nyugi nekem is minden volt az elején, néha fel sem volt kedvem kelni az ágyból. De ez elmúlik!!! :)

Gondolj arra, hogy egy tündéri pici élet fejlődik benned, nekem ettől mindig jobb kedvem lett/ lesz.

13 hetes kismama

2008. nov. 14. 18:15
 3/14 A kérdező kommentje:

Koszi a tanacsot, biztatast. Bar jelen pillanatban nem tudom mit lehet elvezni a terhessegben, nekem idaig csak nyug. :( Tudom, csunya ilyet mondani, de ez van. Jo azoknak, akiknek semmi bajuk terhesen.

Amugy az egyik baratnom hasznalt terhesen Canesten kupot, de nem tudom o elotte beszelt-e dokival rola.

2008. nov. 14. 18:17
 4/14 A kérdező kommentje:
2. valaszolo: Jo latni, hogy nem vagyok "messze" toled, hisz csak 13hetes vagy. Remelem akkorra tulesek minden kellemetlensegen, bar ez egyentol fugg sajnos. Nekem sem viszket, neha menzis erzesem van, ritkan enyhe gorcs, huzodas, de allitolag ilyenkor nonek a mehszalagok.
2008. nov. 14. 18:19
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
ez amit le irtál ez nekem is mind meg volt,a folyás az természetes,nekem azt mondták,de azért nézesd meg ,kitartás lesz az még jobb is!,27+2napos
2008. nov. 14. 18:30
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Bármilyen kúpot csak akkor lehet használni, ha a dokid felírta.

Én 30 hetes vagyok, az elejétől kezdve van folyásom, a 24. héten már kúpot írt fel a doki, nem használt, így kaptam újabbat a 28. héten, de ettől sem javult a dolog.

2008. nov. 14. 18:49
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
17 hetes vagyok és bizton állíthatom neked hogy minden idejében a terhességem eddig csupa mellékhatásból is állt de ezzel együtt(még amikor egész nap hánytam akkor is)a legcsodálatosabb dolog.Amikor hánytam akkor is ezt gondoltam.Most hogy már mozog de mellette folyton pisilnem kell és feszül a hasam mert mindig sokat találok enni ezt meg azért mert éhes vagyok olyan csoda hogy ezt át kell élni.Amikor látom az uh-s képen hogy mekkora és milyen kész emberke már szintén elcsodálkozom.Minden nyűgével az én kicsikém a férjemmel együtt a legdrágábbak.Hidd el ha elmúlik egy kellemetlenség jön helyette másik(szerencsétlen esetben)de akkor is másként érzel majd.Én tiszta szívből kívánok neked minden jót és azt hogy a kellemetlen dolgokat a nagyon jó dolgok halványítsák el!Boldog és egészséges bababvárást!
2008. nov. 14. 18:51
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
Bocsi utolsó vagyok a kérdésedre nem is válaszoltam igen pl nekem is van folyásom de ez terhességi velejáró, ha viszket akkor fordulj orvoshoz!
2008. nov. 14. 18:52
 9/14 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Ne aggodj nem vagy egyedül, mert nekem is elöjött minden a terhesség alatt de nem érdekelt csak az én kismanómra tudtam gondolni! És mikor hánytam meg rosszul voltam legalább tudtam hogy ott van a hasamba:DD!

Mostmár vannak olyan napjaim hogy elmulnak de még azért elöjönnek!

Boldog babavárást!

12 hetes kismama

2008. nov. 14. 19:27
 10/14 anonim ***** válasza:
61%
Nekem van folyásom kb.8hetes korom ota.Egyszer viszketést éreztem csak akkor mentem dokihoz.Canesten kupot kaptam.Vett a doki kenetet.Menj orvoshoz vesz kenetet,ha baj van add rá valamit.Kitartás,szép lesz a terhesség,mikor már látod őt az uh vizsgálatokon,mikor mozog a kis keze,lába.Mikor előszőr érzed,hogy megmozdul.Minden szenvedésedért kárpotolni fog.
2008. nov. 14. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!