Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes terhesen mindenkinek...

35 hetes terhesen mindenkinek vannak izomgörcsei?

Figyelt kérdés
Főleg az ujjaimban,reggel arra ébredek,hogy alig mozognak.
2008. júl. 23. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a lábamban volt éjszaka. Kalciumot kell szedni, én mióta szedem nincs görcs. (Béres Kalcium) 33 hetes kismama
2008. júl. 23. 14:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen,ezt tudtam de a védőnő mondta,hogy mostmár a kalciumot sem kell szedni.(A magnéziumot is most raktam le)
2008. júl. 23. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a vádlim görcsölt. Én ezt a homeopátiás golyócskát szedtem:

Cuprum metallicum 9 ch. 1*5 golyó

2008. júl. 23. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 33 hetes vagyok. Az izomgörcshöz már szinte hozzászoktam. Nem szedek és nem is szedtem semmit rá, este lefekvés előtt mindig áttornásztatom az egész testemet. Nem megerőltetően, csak épp annyira, hogy kicsit "lefáradjon" az izomzat. Nekem bejött, azóta átalszom nyugodtan az éjszakákat. Persze leszámítva a wc-re szaladgálást a sok folyadék miatt:-)

Boldog Babavárást Nektek is!

2008. júl. 24. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!