11hetes vagyok egyenlőre nem tudom meddig dolgozok. Nem is
fizikailag bár álló munka csomagolás amit végzünk de
idegileg megterhelő feszült munka. Ti meddig dolgoztatok,
hány hétig?
Figyelt kérdés
És ilyenkor a nőgyógyász vagy a háziorvos ír ki táppénzre?Kihez kell mennem ha már nem bírom?
2019. aug. 7. 21:14
1/8 anonim válasza:
12. hétig, ugyanis elkezdtem vérezni, aminek kórház lett a vége. Hála az égnek már minden rendben. Én irodai munkát végzek, de a doki így sem enged vissza,pihenésre vagyok ítélve.
19hkm
2019. aug. 7. 21:36
2/8 anonim válasza:
Én már a 6. héttől nem dolgoztam a munka jellege miatt és mert veszélyeztetett terhes voltam. A háziorvos ír ki táppénzre.
2019. aug. 7. 22:19
3/8 anonim válasza:
A háziorvos ír ki a szakorvos (nőgyógyász) javaslatára.
Gondolom jön azért majd olyan válasz is, hogy 39. hétig keményen dolgoztam.. Van egy nő aki minden ilyen kérdésnél büszkén beírja ő mekkora ász volt. :))
2019. aug. 8. 00:01
4/8 anonim válasza:
Én fizikailag nem megterhelő, de ingázással és sztresszes munkát, amit imádtam 37. Hétig végeztem.
Utóbb jobb lett volna hamarabb egy picivel (1-2 hét) eljönni, jobban hangolódni.
De nekem teljesen problémamentes első terhességem volt. Az utolsó pillanatig fitt voltam...
Most a 2. egèsz más, pedig most sem panaszkodhatok.
Veszélyeztetett terhes vagyok vèrzések miatt,
Szakorvosi javaslatra a háziorvos ír ki.
2019. aug. 8. 06:31
5/8 anonim válasza:
28.hetig fogok dolgozni utana tp.
2019. aug. 8. 09:09
6/8 anonim válasza:
Én 35 hetesen még dolgozok, bár a doki elejétől ki szeretne írni, mert veszélyeztetett vagyok/voltam 2 vérzéssel, de kell a pénz sajnos és 2 évig terhesség előtt nem volt TB-m és sajnos lehetnék otthon, de semmit nem kapnék vagy nagyon keveset... De 1-2 héten belül így is kiiratom magam a végére, mert már rosszul bírom, a főnök is észrevette, hogy sokra nem megy velem, bár a munka nem igazán nehéz szerencsére, úgyhogy húztam amíg lehetett, de jövőhét vagy azután, irány a doki, mert már otthon is csak kínlódok este vagy hétvégén is.
2019. aug. 8. 21:43
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is mérlegelek kikérem az orvos véleményét is és jó volt olvadni Ti,hogy élitek ,éltétek meg.Persze mindenkinek más és más..Mindenki vigyázzon magára és a babára.Ez a legfontosabb😇
2019. aug. 9. 21:47
8/8 anonim válasza:
kérdező:hogyan és meddig dolgoztál?orvosod táppnézre ki irt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!