Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11hetes vagyok egyenlőre nem...

11hetes vagyok egyenlőre nem tudom meddig dolgozok. Nem is fizikailag bár álló munka csomagolás amit végzünk de idegileg megterhelő feszült munka. Ti meddig dolgoztatok, hány hétig?

Figyelt kérdés
És ilyenkor a nőgyógyász vagy a háziorvos ír ki táppénzre?Kihez kell mennem ha már nem bírom?
2019. aug. 7. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

12. hétig, ugyanis elkezdtem vérezni, aminek kórház lett a vége. Hála az égnek már minden rendben. Én irodai munkát végzek, de a doki így sem enged vissza,pihenésre vagyok ítélve.

19hkm

2019. aug. 7. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már a 6. héttől nem dolgoztam a munka jellege miatt és mert veszélyeztetett terhes voltam. A háziorvos ír ki táppénzre.
2019. aug. 7. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A háziorvos ír ki a szakorvos (nőgyógyász) javaslatára.

Gondolom jön azért majd olyan válasz is, hogy 39. hétig keményen dolgoztam.. Van egy nő aki minden ilyen kérdésnél büszkén beírja ő mekkora ász volt. :))

2019. aug. 8. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én fizikailag nem megterhelő, de ingázással és sztresszes munkát, amit imádtam 37. Hétig végeztem.

Utóbb jobb lett volna hamarabb egy picivel (1-2 hét) eljönni, jobban hangolódni.

De nekem teljesen problémamentes első terhességem volt. Az utolsó pillanatig fitt voltam...

Most a 2. egèsz más, pedig most sem panaszkodhatok.

Veszélyeztetett terhes vagyok vèrzések miatt,

Szakorvosi javaslatra a háziorvos ír ki.

2019. aug. 8. 06:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
28.hetig fogok dolgozni utana tp.
2019. aug. 8. 09:09
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Én 35 hetesen még dolgozok, bár a doki elejétől ki szeretne írni, mert veszélyeztetett vagyok/voltam 2 vérzéssel, de kell a pénz sajnos és 2 évig terhesség előtt nem volt TB-m és sajnos lehetnék otthon, de semmit nem kapnék vagy nagyon keveset... De 1-2 héten belül így is kiiratom magam a végére, mert már rosszul bírom, a főnök is észrevette, hogy sokra nem megy velem, bár a munka nem igazán nehéz szerencsére, úgyhogy húztam amíg lehetett, de jövőhét vagy azután, irány a doki, mert már otthon is csak kínlódok este vagy hétvégén is.
2019. aug. 8. 21:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is mérlegelek kikérem az orvos véleményét is és jó volt olvadni Ti,hogy élitek ,éltétek meg.Persze mindenkinek más és más..Mindenki vigyázzon magára és a babára.Ez a legfontosabb😇
2019. aug. 9. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
kérdező:hogyan és meddig dolgoztál?orvosod táppnézre ki irt?
2021. okt. 5. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!