Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fàj a derekam. Ez...

Fàj a derekam. Ez màr igy marad végig?

Figyelt kérdés

25 hetes kismami vagyok,2-3 napja rettentöen fàj a derekam,vagyis a gerincem.

Alig birok valamit csinàlni,szinte egésznap fekszek hogy ne érezzem.

Ez meddig lesz igy?

Mit lehetne ellene tenni?

2008. nov. 14. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez már csak durvulni fog, ahogy nő a ,éhed, a gerincedre egyre nagyobb teher hárul.

Tenni lényegében semmit nem tudsz ellene. Feküdj minél többet, ne emelgess, a párod masszírozza meg, ha van rá ideje. Illetve, ha ülőfürdőt vehetsz, az is jót szokott nekem tenni.

30 hetes kismama

2008. nov. 14. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom rá Rubint Réka kismamatornáját, csak napi 20 perc, és nagyon jó!

A következő terhesség előtt meg napi 100 hátizomgyakorlat, és minden oké lesz... :-)

Boldog babavárást!

2008. nov. 14. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Csúnya dolog rossz hírt hozni, de tényleg ez még csak a kezdet. Jelenleg az egész hátam fáj, ülni nem igazán megy már pedig messze még a vége. Úgy érzem a csípőmbe az összes ideg be van csípődve.

Sokan a B6-ot ajánlják vagy a kálciumot.

Én a tojásra, májra, marhahúsra és a jégkockára esküszök!

Amikor azt mondják, hogy nem ehetsz vagy nem ihatsz ilyet-olyat, el ne hidd.

Csak ami jólesik. És ha 2-3 napig nincs étvágyad, azért se aggódj.

33. hetes

2008. nov. 14. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
En 18 hetes kismama vagyok.Derek fäjästol mär több hete szenvedek.Voltam dokinäl,szerinte ez normälis.Elmentem egy gyogytornäsznöhöz,akitöl megtanultam egy olyan gyakorlatot,amitöl teljessen ellazitom az izmaimat,es azzal enyhiteni tudom a derek fäjäsomat!Sok mozgäs!!seta,uszäs,kismama torna...!!Hidd el jobb mint egesznap feküdni!
2008. nov. 15. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!