Gólyafészek Kismama Centrum Székesfehérvár! Járt már itt valaki 4D-s ultrahangon? Milyen minőségü a felvétel? Mennyibe kerül a vizsgálat?
tévedés hogy a Bácskai doktor nem lenne jó doki vagy hogy nem ért hozzá..
hozzájárt édesanyám, én is 14éves korom óta, most a babánkkal is minden hónapban ott vagyunk.én is voltam nála a gólyafészekben, akkor nekünk is csinált 4D-t.nekem is háttal volt, mondta hogy köhögjek, és meg is fordult.
15perc volt nekünk is, abból 10perc 4D.
valóban nem olyan mint pesten ahol 20-30percet nézig, ilyenkor sosem lehet eleget látni.
de a Bácskai dr volt Székesfehérváron az elsők közt akik az ultrahanggal foglalkoztak, és én tökéletesen megbízom benne.
mindenkinek vannak nyűgösebb napjai, nagyon sok páciense van, a magánrendelésén is egymásnak adják a kilincset, még a gólyafészekben is.
amikor én voltam nála, én is észrevettem, hogy nyűgösebb, nem igazán beszélgettünk úgy mint a távirda utcai magánrendelőjében.feltűnt, de legközelebb ismét aranyos volt.
sajnálom, hogy "rossz" tapasztalat volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!