Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet ez? 28. hétben...

Mitől lehet ez? 28. hétben vagyok.

Figyelt kérdés
ha a párommal együtt vagyunk mindig kivörösödik a nemiszervem és fáj.olyan mintha kiszáradna.közben nem fáj csak utána és 1 napot.
2008. nov. 14. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, száraz a hüvelyed és ez okozza a problémát. Nem tudom, hogy pszichés oka van-e, vagy a terhesség miatt van (én az utóbbira tippelnék). Valószínűleg olajokkal ki lehet védeni, de nézz utána pontosabban!
2008. nov. 14. 17:14
 2/6 A kérdező kommentje:
pszichés oka tuti nincs.meg máskor nem volt ilyen még.most az utóbbi 2-3 alkalommal voltan így.eddig rendszeresen együtt voltunk de csak most van ez.esetleg felfázhattam és attól??
2008. nov. 14. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet gombás fertőzés vagy tényleg száraz a hüvelyed. Ugyanis a hüvely PH értéke folyamatosan változik a terhesség során.

Elviekben most fogsz menni, vagy már voltál a 28-30. heti UH-n, említsd majd mega dokidnak.

2008. nov. 14. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló problámám van. Nekem mindig ég a hüvelyem együttlétkor és utána még egy kis ideig. Mondtam az orvosnak is, de nem talált semmit. Felírt egy hüvelykúpot ( cikatridina ), abból 3-4-et kellett elhasználnom, de nem sokat javult a helyzet. Mi csak sikosítóval tudunk szeretkezni. Remélem neked is és nekem is egy múló állapotról van szó.

Tudom ezzel nem sokat segítettem. :((

27 hetes kismama

2008. nov. 14. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet nem is kell olyan nagy gondra gondolni.Ilyenkor sokkal érzékenyebbek vagyunk.Az én bőrőmnek se tetszik szinte már semmi.A borotválás sem esik olyan jol,utána piros és érzékeny.Együttlét után kend be valami hámosito kenöccsel valami baba popsi kenőccsel(külsöleg)megfogja nyugtatni.
2008. nov. 14. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem ugyenez volt, a dokino irt fel valami huvelyi kupot, de nem tetszett, mert draga volt, olajosat pisiltem tole, meg amugy is..

viszont a dmben vettunk sikositot, az 100% bevalt.

2008. nov. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!