Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 héten mennyire biztosra...

21 héten mennyire biztosra lehet megmondani a baba nemét?

Figyelt kérdés

A 16 héten kérdeztem meg a dokimat a babánk neméről, akkor azt mondta hogy kislány. Ma voltam a második genetikai uh-n, most is azt mondta hogy kislánynak látja.

Ilyenkor ez mennyire biztos? Még bekukacosodhat? 😄

2019. aug. 5. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Már elég biztos
2019. aug. 5. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
A fiúkat gyakrabban nézik lánynak, mint fordítva. De egy jó ultrahanggéppel egy önmagát nem takargató babának manapság elég nehéz benézni. A Czeizel intezetbe járunk, pont múltkor kérdeztem erről az egyik szonográfust, ő azt mondta, hogyha nem takarja magát telibe ki a baba, 99%-ban biztosra tudják mondani, főleg a 4D-vel. Mondjuk az az ország egyik legjobb felszereltségű rendelője, most egy kis vidéki praxisban egyszerűbb, régebbi gépekkel dolgozó orvosok nem biztos, hogy annyira pontosak ebben.
2019. aug. 5. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 13 hetesen mondta a doki hogy 99%-ék hogy kislány.
2019. aug. 5. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
12 hetesen vettek tőlem vért(genetikai vizsgálat), abból 99%ra megmondjak a kicsi nemét.
2019. aug. 5. 15:14
 5/9 A kérdező kommentje:

A fiúkat gyakrabban nézik lánynak? 😮 Ez annyira meglepő nekem! Mert alapból azt gondolná az ember, hogy a fiúknak a fütyijét nem lehet nuninak nézni 😮😅😅😅

Magánrendelésre járok, ott modern gép van, most viszont a kórházban voltam, ott kevésbé jó a gép... De mutatta a szeméremcsontot és nem volt ott semmi.

Bár mindegy, hogy mi lesz, csak egészséges legyen. Bár azért inkább kislányos anyukának érzem magam, ezért sem szeretném magam beleélni. 4Dre majd csak egy hónap múlva megyünk

2019. aug. 5. 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

6 éve a 12. Heti ultrahangon egyértelműen fiút mondtak és így is lett :)

21 hetesen teljesen biztosra veheted a kislányt :)

2019. aug. 5. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
20. hét után már elég valószínű, hogy jól látják. Ha éppen nem látni péniszt, az két okból lehet: 1. lánymagzat 2. fiú, csak takarja. Ha látnak egyértelműen péniszt, akkor az már tényszerűen ott van, tehát nem igazán derülhet ki, hogy mégis lány. Ez az oka, UH szerint lányból könnyebben "válhat" fiú, mint fiúból lány. Logikus tulajdonképpen. :)
2019. aug. 5. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk a 16. héten mèg lányt mondtak. A 18. héten fiút. Fiú lett.
2019. aug. 5. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
16 hetesen mondták 4d babamozin ,utána is mondták a 19 genetikai ultrahangon ,hogy fiu az orvos es 2 szonográfud is fiúnak látta.
2019. aug. 5. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!