Mit lehetne inni terhesen? A gyümölcsléken meg a vizen,
zöldségléken kívül?
Figyelt kérdés
Már mindenfélélt iszom,de már nincs több ötletem, hogy mivel lehetne változatosabbá tenni. A végén meg már alig iszom, mert már mindegyiktől elment a kedvem.Pedig váltogatm is őket?
2007. dec. 8. 18:37
1/6 anonim válasza:
Vizen is kihúzhatod a terhességet, itt nem fontos a változatosság, csak az étekezésnél.
De ha iszol zöldséglevet, az tuti nem árt.
Ami nem javasolnak, azok az üdítők, a cukrozott dolgok. És hiában 100% a rostos, azért az nem 100%, illetve vannak benne adalékanyagok. De én is szoktam narancslét inni.
Emellett teát is lehet, főleg kamillát és gyümölcsteát.
2007. dec. 8. 20:04
2/6 anonim válasza:
A gyümölcsléről nekem is azt mondta a védőnő, hogy felejtsem el, persze nem mondta, hogy ártalamas. Inkább a vizet és a teát javasolta.
2007. dec. 8. 20:41
3/6 anonim válasza:
Szia!
A cukrozott, szinezett üdítőket én sem ajánlom, viszont abban semmi rosszat nem látok, ha néha megiszol valamit, ami nem a legegészségesebb, de jól esik.
Adalékok pedig szinte mindenben vannak, legyen szó gyümölcsléről, teáról vagy bármi másról...Míg az ásványvíz pontosan az ásványi-anyag tartalma miatt nem ajánlott.
Ki érti ezt?! Idd. amit szeretsz, amitől jól érzed magad, de mindent csak mértékkel!
Az előttem levők a teát ajánlották. Ezzel nem értek egyet, nekem nem tanácsolták. Ha a kávé nem ajánlott a koffein-tartalma miatt, mért lenne jobb a tea?!
2007. dec. 8. 22:56
4/6 anonim válasza:
Nem tudom hányadik hétben jársz, de én a várandóságom első 3 hónapjában éreztem ugyanezt, ha megittam egy pohár gyümölcslét utána már el is ment tőle a kedvem. Én régen nem szerettem a sima vizet és az ásványvizet sem,de a 4.hónaptól szinte csak azt kivánom. Tejet, kakaót minden reggel, Néha limonádé.
2007. dec. 9. 13:37
5/6 anonim válasza:
A rostos 100 százalékos gyümölcslé segíti a tejtermelődést, úgyhogy ártalmasnak semmiképp nem ártalmas. IGyál ami jólesik.
2007. dec. 9. 20:26
6/6 anonim válasza:
Szia!Nem értek egyet azzal a hozzászólóval, aki nem ajánlja a teát a koffeintartalma miatt.Én igenis javaslom a teafogyasztást.Igaz a fekete teában van koffein és a koffein megzavarja a kálcium felszívódását a szervezetben, ezért nem ajánlott.A fekete teák helyett kipróbálhatja a különböző zöld teákat, gyógyteákat, gyümölcsteákat (de nem az ízesített fekete teákat!!!!), ezek ugyanis nem tartalmaznak koffeint. A tejet, sőt akár a csapvizet érdemes fogyasztás előtt felforralni!Szomját csillapítsa csapvízzel, szénsavmentes ásványvízzel ( a legjobb a bababarát ásv. víz, pl. a Szentkirályi, Óbudai), 100%-os gyümölcslevekkel (legjobban frissen csavartan, a dobozos rostos 100%-os gyümölcslevet nem igen ajánlom, könnyen meghíztam tőle, ha mégis ragaszkodik ehhez, akkor vízzel higítva lehet meginni), házilag készített zöldséglevekkel.Kellemes terhességet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!