Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fehérjét találtak a vizeletemb...

Fehérjét találtak a vizeletemben! Az nagy baj?

Figyelt kérdés
hétfőre vinnem kell be 24 óra alatt összegyűjtött vizeletet! ha esetleg abba is lesz,akkor azt hogyan tudják kezelni? de a doki szerint lehet,hogy csak hüvelyváladék került bele,vagy a folyás miatt! másnak is volt már ilyen?
2008. nov. 14. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt,meg még sok minden más is benne.

Mindeki paráztatott,hogy úristen milyen csúnya a vizeletem,dea nődokim azt mondta meg lehetne inni.

Ne aggódj,biztos csak a folyás.

Boldog babavárást!

4 hós kicsi fiú anyukája

2008. nov. 14. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Elöször is ne aggódj, mert tudják kezelni. Nem írtad, hogy hány hetes vagy... Az utolsó trimeszterben gyakran elöfordul, hogy fehérjét találnak a vizeletben. Ilyenkor minden szervnek egy kicsit nehezebb dolga van, s elöfordul, hogy a vese sem müködik 100%-osan.
2008. nov. 14. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne ijedj meg.

Nekem is volt kétszer.Először kevés volt majd a 3. trimeszterben 100 körüli értéket mutattak ki.Ezt egy adott területen vizsgálják és látóterenkénti értéket mutat.

Elküldték baktériumtenyészetre,de szerencsére nem volt semmi gond.

Nekem az orvosom azt mondta ,hogy 500 körüli értéknél kell átfogóbb vizsgálatot csinálni.Hogyha neked ez alatt van fehérje érték nem kell megijedni. Kapsz rá gyógyszert.

Terhesség alatt egyébként is sok minden van a vizeletben.

Amit tehetsz,hogy sok folyadékot iszol hagy dolgozzon a veséd.

2008. nov. 14. 16:10
 4/5 A kérdező kommentje:
kedden leszek 6 hónapos! köszönöm a válaszokat! sziasztok!
2008. nov. 14. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:

2 eshetőség van

- vagy fertőzésed van, és azt szépen kezelik

- vagy ha vizesedsz és magas a vérnyomásod, akkor toxémia gyanus vagy, ami nem jó dolog. :(

2008. nov. 14. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!