Nagykanizsa vagy Zalaegerszeg turhetobb szülés szempontjából?
Nekem a csecsemő osztállyal semmi bajom nem volt. A csecsemős nővérek normálisan viselkedtek. A rooming-in kifejezetten jó dolog szerintem. 5 ágyas szobák valóban vannak, de engem nem zavart. Amikor nagyon fáradt voltam,.akkor tudtam aludni, nem ébredtem a többi baba sírására. Tisztaság van, a fürdőt is takarítják napi kétszer.
A koraszülött osztályról viszont lesújtó a véleményem. Amíg minden rendben halad, addig kedvesek, de amint baj van... Ami viszont ott is hatalmas pozitívum, hogy 0-24-ben látogatható a pic a szülők számára és ha már stabil a baba, akkor anyukával lehet 0-24-bem. Ezek csodálatos dolgok, de sajnos nem pótoltja az emberséget és a szakmaiságot.
Kanizsai kórházat nem ismerem. De ha már ennyire a végén vagy, akkor nem variálnék a helyedben egy gyk-s kérdés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!