Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitiv. Baba vagy nem baba?

Loren21 kérdése:

Pozitiv. Baba vagy nem baba?

Figyelt kérdés
4 napja 4 tesztem pozitiv...néha halványabb néha erőssebb.A gond csak az hogy petefészek cisztám van ami eredményezhet pozitiv tesztet.A melleim egy hete feszülnek es fájnak.Március óta probálkozunk a család alapitással és akárhányszor reménykedni kezdtünk csalódnunk kellett...most érzem néha azt a bizonyos érzést hogy megfog jönni de még semmi...mit gondoltok tesztelhetek pozitivat 1 hétig ha nincs baba? :(
2019. júl. 28. 15:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Biztosan minden rendben lesz! Mikor volt meg utoljára? Korai terhességkor ilyen simán lehet, hogy később van szívhang
2019. aug. 5. 07:40
 12/18 A kérdező kommentje:
Június 6.án volt meg utoljára.Remélem hogy minden rendben lesz.Jelenleg nem tudok másra gondolni csak arra hogy vajon már dobog-e a pici szive.Hosszú lesz ez a két hét :(
2019. aug. 5. 12:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Milyen hosszúak a ciklusaid? Menses szerint már több, mint 8 hetes vagy. Mikor volt az első pozitív teszted? Vagy nem tudod kb mikor foganhatott?
2019. aug. 5. 13:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Sajnos fogalmam sincs.Eléggé rendszertelen.Mikor neki fogtunk a babaprojektnek akkor beállt hogy minden hónap 6.án reggel megjött.Az első tesztet kb 2-1,5 hete csináltam az halvány pozi volt másnap meg már erőssebb.
2019. aug. 5. 14:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Abban reménykedem hogy kesöbb volt peteérésem és még picike ezért nem hallott semmit
2019. aug. 5. 14:27
 16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nem tudom hogy figyeli-e még valaki de azért leirom,hogy végre megnyugodtam 9 hetes és 3 napos a kismanóm akinek úgy ver a szíve, hogy majd kiugrik a helyérol❤
2019. szept. 2. 12:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Mondtam én, gratulálok :)

Én ma lettem 20 hetes :) nem sok korkülönbség lesz a kisbabáink között :)

2019. szept. 2. 12:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Uhh dejo hogy nézegettem a valaszokat

Nagyon Nagyon gratulálok kérdező és sok egészséget kívánok nektek! ❤️

2019. szept. 2. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!