Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Párotok mennyit...

Kismamik! Párotok mennyit segít nektek a terhességetek alatt? Miben számíthattok rá?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 21:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát az én párom sem szereti a házimunkát, és nem is várom el tőle. Viszont minden nap ő megy a boltba, és megállás nélkül szeretget. És ha szalad a ház, mert egész nap aludnék, nem szól miatta. Persze ő is cipekedik,ha úgy adódik.15hkm.
2010. júl. 12. 08:45
 12/17 anonim ***** válasza:
semmit sem segitet soha.pedig akora hasam volt h alig birtam vonszolni magam a cipőmet is egyedul vetem fel és kötöttem be végig
2010. júl. 12. 08:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem mindenben segített. Mosott, főzött, takarított, bevásárolt. Mindenben. ha valamit nem bírtam, szóltam neki és csinálta zokszó nélkül.
2010. júl. 12. 09:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szerencsésnak mondhatom magam:))) Mindent csinál, mindenben segít, masszíroz minden este, légzést gyakorolunk, beszél a pocimhoz, ő keni a csíkok ellen:))))))) Házimunkában is cipel, porszívóz, a mosást meg tudom csinálni, a mosogatógépbe bepakol, kérés nélkül:)
2010. júl. 12. 10:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok a legszerencsésebb, a férjem külföldön dolgozik, amikor a legnagyobb szükségem lenne a segítségre, most a vége fele, még itthon sincs!

Igazi mázlista vagyok, mi? De egyedül is boldogulok, mert muszáj nekem hisz egyedül lakom!

36 km

2010. júl. 12. 15:05
 16/17 anonim ***** válasza:
nincs párom egyedül várom.szóval semmilyen segitségem nincs.sajnálom az elöttem szólót,nehéz lehet elkölteni a sok pénzt ketten amit a párja egyedül keres.ő meg sír hogy nincs ki segitsen neki.kiváncsi lennék ha tök egyedül lenne mit csinálna.hát gyereket biztos nem vállalna
2010. júl. 12. 23:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak az igazság ne fájjon mert attól kész vagyok!
2010. júl. 12. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!