Gyulán Jurdi Imadnál mennyibe kerül a 4D ultrahang?
Nagyon édi baba!Kis csöpp még,de majd szépen fejlődik.Gratulálok!
Nagyon vigyázz magadra!Főleg ebben a melegben,én már 30 hetes vagyok,de nem túl jól viselem.
Ha valami segítség kell,valamit nem értesz,szólj.Amúgy melyik nődokihoz jársz és hova?
Üdv:"a legelső válaszoló"
Szia!Orosházára járok Svarsnighoz,nagyon jó orvos megvagyok elégedve vele.Én is nehezen viselem a meleget,de gondolom neked sokkal rosszabb lehet.A vérnyomásom is nagyon alacsony szokott lenni,gondolom a meleg miatt.Nagyon sokat szenvedek vele és nem is tudom,hogy mit tudok csinálni ellene.Volt már,hogy 70/50-re leesett.Most pl.78/60.Ilyenkor megiszok egy fél kávét,de félek mert tudom,hogy nem jó a babának.Esetleg lenne valami tanácsod rá?
Köszönöm a dicséretet,nagyon büszke vagyok a babucira.6 évet vártunk rá és nagyon boldogok vagyunk :)
Nem valami jó a kávé,de ha csak ritkán megiszol egy nem túl erőset,semmi baj nem lesz.Sőt!Én is szoktam,főleg ha vendég jön akkor mindig megkívánom.Arra vigyázz,hogy ne tegyél hirtelen mozdulatokat,szóval ne állj,vagy ülj le hirtelen,ha viszont rosszul vagy,keress mihamarabb valami ülőkét,nehogy elájulj és megüsd magad.Azt mondják inkább alacsonyabb legyen a vérnyomás mint magas.
Nem vagy esetleg vérszegény?Majd kérdezz rá és nézess egy vérképet,ha kell akkor kapsz vasat pótlásra.
Ja,és tudod sok folyadék!!!(Nekem már a könyökömön jön ki,mert nem tudok annyit inni)
És a nagy melegben ki ne mozdulj,pihenj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!