Gyulán Jurdi Imadnál mennyibe kerül a 4D ultrahang?
12.000.-, ikresek:14.000.-
Ebbe benne van,1db kép+a 20perces dvd és papír a méretekről és adatokról.
Bocsi az off.-ért,de én is Békés megyei vagyok,és a közeljövően szeretnénk menni mi is 4D-re.
Elsőtől kérdezném,hogy mennyi idővel kell korábban kérni időpontot?Milyen minőségben csináálja?És hol található meg aki készíti az uh felvételt?
Köszi,és bocsi:))
22h km
Online jelentkeztem be hozzá,én választhattam az időpontot,hogy mikor szeretnék menni.És nyugi az online időpont kérés is biztos,mert én felhívtam utána a dokit magát és megerősítette,hogy igen ekkor meg ekkor kell mennem.(www.jurdi.net)De tudok tel.számot is adni:0630-9458-723(de ez is rajta van a honlapján is.A buszpályaudvaron van a rendelő,az újságos bolttal majdnem szembeni tömbben,de kit is van a táblája.
Uh.oz és utána ki is adja pár perc alatt a dvd is.
Remélem tudtam segíteni.
Ja és nagyon jó,mindent részletesen megmutogat,nyugodtan kérdezhetsz ha valami nem tiszta és végtelenül kedves doki.:-))))
Szerintem is hamar van.Bár jobban lát mindent ez tény,de akkor a film is amit kapsz nem olyan jelentős.Nekem a 18 hetes genetikai uh után javasolta a dokim,hogy menjek el a 4d-re,de azt már az ő uh-ján is láttuk,hogy semmi gond,csak megnyugtatásként volt a 4d.
De te tudod,vizsgálat szempontjából jó,de mozini még hamar van...
a 4d-s uh-n az a lényege, hogy amikor már nagyobbacska 20-25hetes elmész megnézed milyen is lesz...később már nem érdemes mert nem fér bele a képbe :)
a bajokról pedig a 2-3d-s ultrahang is megtudja mondani, hogy baj van-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!