A második abortuszom lenne mit csináljak?
Egyszer már volt egz abortuszom 18 évesen felelőtlenségből most rá egy évre gyógyszer mellett estem teherbe.
A doki azt mondta ettől még egészséges lehet a baba. A problémám az hogy jövedelmem jelenleg nincs. A párommal külön vagyunk terhesen fizikailag és lelkileg is bántott, szóval rá nem számíthatok, sőt folyamatosan zaklat.A szüleim nem akarják és segíteni sem akarnak.
Szerintetek mi a helyes? Félek hogy nem lehet már kisbabám és már most annyira imádom pedig :( de tudom nem lenne jó élete és eltartani sem tudnám
Nem rosszindulatból írtam, ez az igazság. Ha magadra vetted, az a te bajod, majd elmúlik.
Eldöntötted, hogy mész abortuszra, mert nem akarod, hogy nélkülözzön, és azt sem szeretnéd, hogy más nevelje fel örökbe adás után. Szvsz elveteted. Akkor nem értem, minek ez a kérdés?
Ha én ilyen helyzetbe kerülnék, lehet h végigsírnám a 9 hónapot, de mivel tudnám hogy az egy élő baba bennem, eszembe sem jutna, hogy megöljem. Ha felnevelni nem tudnám, meg apuka/szülők sem támogatnának, akkor is a legminimumabbnak érezném, h legalább mással, máshol, legyen boldog. Ő nem tehet semmiről, se a nemjó gyógyszerről, se a kiszakadt gumiról, se az apja vadállatságáról, se az én meg az apuka meggondolatlanságáról, se semmiről.
Nekem egy végigsírt terhesség, egy végigszenvedett vajúdás, meg egy örök emlék, és ha felnevelni nem tudom, akkor a szeretetnek a legönzetlenebb formája, h számára így biztosítsak szerető otthont.
A sz'r anyagi helyzet meg egy dolog, azért kap az ember rengeteg segítséget, holmit, játékot attól, akinek nincs rá szüksége már, h ez ne legyen az elvetetés alapja.
Gólyahír alapítvány oldalára csak nézz rá, olvasgass, szemlélődj. Kérdés nélkül segítenek abban, amiben TE szeretnéd.
Nem kell lemondani a babáról, ha nem akarsz, segítenek elindulni, otthont kapsz, babaholmikat, ellátást; ahogy már annyi más, hasonló helyzetű lánynak segítettek.
Nem azt mondom h dönts itt és most, de egy ránézést megér szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!