A második abortuszom lenne mit csináljak?
Egyszer már volt egz abortuszom 18 évesen felelőtlenségből most rá egy évre gyógyszer mellett estem teherbe.
A doki azt mondta ettől még egészséges lehet a baba. A problémám az hogy jövedelmem jelenleg nincs. A párommal külön vagyunk terhesen fizikailag és lelkileg is bántott, szóval rá nem számíthatok, sőt folyamatosan zaklat.A szüleim nem akarják és segíteni sem akarnak.
Szerintetek mi a helyes? Félek hogy nem lehet már kisbabám és már most annyira imádom pedig :( de tudom nem lenne jó élete és eltartani sem tudnám
Nem tudom miért használjátok sokan azt a szót hogy “ÖL”
Ti emlékeztek arra mikor anyukátok hasában voltatok? Énsem .
Ha gyilkosság lenne akkor nem lehetne abortuszt végezni mert bűncselekmény lenne, szerintem.
A gyilkosság az amikor egy megszületett embert megöl valaki. Most nem támadni akartam csak szerintem ez nem gyilkosság, én ezt úgy érzem hogy nem ismerhetem meg őt és nem foghatom a kezemben soha.
Nagyon nehéz ez, nem kívánom senkinek de az hogy örökbe adjam mikor én megszülöm megszenvedek érte, foghatom, látom nem tudnám oda adni ha földönfutó lennék vagy egy híd alatt nevelném sem. A másik az hogy az apuka ha hallana erről hogy én örökbe adom az első lenne ő aki elvenné tőlem, + jól agyonverne valahol az utcán hogy mit képzelek en oda adni valakinak az ő gyerekét, azt meg hogy ő nevelje egy kiszámíthatatlan ember abba is belehalnék. Köszönöm segítettetek sokat, de ez a legjobb döntés sajnos. Remélem megértetek
Kedves Kérdező!
Azt írod, már most szereted a picit, aki a hasadban van. Akkor szerintem eszedbe ne jusson sem az abortusz, sem az örökbe adás! Akármelyik mellett döntenél, megbánnád. Ha egy évvel ezelőtt nagyon nem akartál gyereket, az más eset volt. Most viszont azt írod, hogy imádod. Ha meglesz, még jobban fogod imádni. Amíg GYES-en vagy, addig kapsz ellátást, még tanulhatsz is, s ha most nincs is jövedelmed, akkor is, ha elvégzel valamilyen képzést, GYES után lehet. Mindenki más sorrendben teljesíti a tanulás, munka, család állomásokat. Meg kell szülni ezt a babát, megtartani és felnevelni.
Fel a fejjel! "A felhők fölött mindig süt a nap" és Te erősebb vagy, mint hinnéd. Ha meglesz a gyerek, az meg még megsokszorozza az erődet.
18as : igen ez volt az első gondolatom , de ezzel meg ez a baj hogy a szüleim nem segítenek és a gyesből ketten nem tudnánk élni, mert az apukára sem számithatok ugy mond senkire :(
19es: Képzeld el szedtem normálisan a gyógyszert de majdnem egy hétig hányásos hasmenésem volt és azt mondta a doki hogy mielőtt hathatott volna a gyógyszer kiürült a szervezetemből. Vagy ezt is erdekesnek talalod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!