Tablettával könnyebb lelkileg?
Könnyebb tablettával megélni a terhességmegszakítást?
Aki a műtétet választotta, nem bánta meg, hogy nem inkább tablettás módszert választott?
Tudom ahhoz el kell menni külföldre, de akkor is.
Nem tapasztaltam, de szerintem nehezebb. Erős görcsökkel és vérzéssel jár, tehát sokkal fájdalmasabb és tovább is tart. Nem beszélve arról, hogy mindent látsz. Idősebb terhességnél akár testrész kezdeményeket is. Nem is lehet a 12. hétig végezni.
A műtét fél órás és néhány óra megfigyelés után a saját lábadon hazamehetsz, a saját otthonodba, nem egy szállásra külföldön.
Az előnye, hogy mint minden műtétnek, az abortusznak is van némi kockázata (altatás, méhszáj tágítás, stb.). De tabletta használatakor is eléggé gyakran szükséges küretet végezni annak ellenére, hogy a tabletta lényege az lenne, hogy ez elkerülhető legyen.
Hát lelkileg aztán pont baromira mindegy.
És ahogy írják, utána nem haza mész hanem egy idegen hotelszobába..
" És legtöbször a tablettásnak is műszeres befejezés a vége.." - nem tudom, a drága magzatvédők meddig terjesztik ezt a szemérmetlen hazugságot... az a "legtöbBször" az valójában 3% körül van a nemzetközi átlagban, tehát száz tablettás AB-ból 3 nál kell műszeres befejezés inkomplett vetélés miatt.
Na, én nem ma érettségiztem matekból, de nálam a 97 lényegesen több, mint a 3.
Ja, egyébként Kérdező, ez lelki alkat kérdése, aki főképp a az altatástól, a műtéttől (vagy az annak ritka mellékhatásaként előforduló méhszáj-elégtelenségtől) parázik, annak könnyebb tablettával, mert az egy természetes vetélést indukál. Aki viszont a fájdalmat tűri rosszul annak egyszerűbb a műtéti vákuum-aspirációs eljárás.
Egy normális világban ez az illető nő döntése lenne, és nem a politikus-bandáé.
" nem tudom, a drága magzatvédők meddig terjesztik ezt a szemérmetlen hazugságot..."
Ahhoz nem kell magzatvédőnek lenni,hogy az ember gondolkodjon és legalább orvos által végeztesse el,ne ilyen kétes módszerekkel,tök egyedül. Érdekel,hogy mikor lesz a drótvállfa féle abortusz is ilyen ártalmatlannak mondva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!