Nem volt veletek bunkó az orvos amikor mondtátok hogy nem akarjatok a terhességet? Mire kell ilyenkor számitani?

Figyelt kérdés
2019. máj. 29. 21:17
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
19%
A 18-as értelmes választ adott, le is lett pontozva. Ez a gyakori kérdések. A birkák így reagálnak a nekik nem tetsző kijelentésekre.
2019. máj. 31. 07:58
 22/43 anonim ***** válasza:
68%

#21, szerintem ez a "nőgyógyászok lelkiismereti szabadsága" dolog erősen túl van lihegve, egy kertészt sem kérdez meg senki, hogy összeegyeztethető-e a lelkiismeretével egy fa kivágás, ahogy a tanárt se, hogy nem okoz-e nála lelkiismereti válságot ha buktatnia kell. Mindkét esetben nyilvánvaló ugyanis a válasz, hogy a hivatását, munkáját ő választotta, szabad akaratából, akkor ne csak a koncát egye, hanem igya szépen a levét is...

A párom a végzettségét tekintve tanár. Viszont mivel nem egyeztethető össze a lelkiismerete és a jelen oktatási rendszer, mást dolgozik. Ez pont ilyen egyszerű.

2019. máj. 31. 11:38
 23/43 anonim ***** válasza:
19%

Hülyeség. A tanár, ha nem akar buktatni, nem buktat. Van ilyen pedagógus.

A kertésznek sem kötelező kivágnia a fát, ha a fa kivágása szembemegy az elveivel. Csak fűrészt könnyebb találni, mint képzett nőgyógyászt. Nem tagadhatod meg a lelkiismereti szabadságát.

2019. máj. 31. 12:15
 24/43 anonim ***** válasza:
20%
Nem itelkezem, de szerintem ha en abortuszra mennek, minden energiamat elvenne az, hogy elszamoljak a lelkiismeretemmel, az lenne a legkisebb problemam, hogy bunko velem az orvos. De ez en vagyok.
2019. máj. 31. 19:05
 25/43 anonim ***** válasza:
77%
Előző. "Nem ítélkezem, de..." - aha.
2019. máj. 31. 19:57
 26/43 anonim ***** válasza:
25%
Nem. Odairtam, hogy "de ez en vagyok".
2019. máj. 31. 20:57
 27/43 anonim ***** válasza:
79%

#26, végül is igazad van... a bunkózó egészségügyi dolgozók megrendszabályozása inkább a nő párjának feladata... én is kerültem már férfiként hasonló helyzetbe... csak kissé emelt hangon magyaráztam el a rendelő ajtajában tisztelt magáról megfeledkező EÜ dolgozónak, hogy mi a munkaköri kötelessége és mi nem az... (úgy cirka az egész 3 emeletes SZTK hallhatta, kivéve tán a fülészetre várókat:))

Utána érdekes módon minden gyorsan, pontosan, és kifogástalanul intéződött.

Szóval én azt tanácsolom, hogy ha valaki a bunkózástól parázik, gondoskodjon egy minimum 45-ös inget hordó férfi-kísérőről (voltaképp tök mindegy, hogy pár, haver vagy esetleg jó fej apa), és az okoskodók be fognak kussolni.

2019. máj. 31. 21:18
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

20-as: jaj de okos vagy. Biztos nem bírtad volna ki, hogy ne köss bele.

Pontosítok akkor, hagy örüljél: szülészeti és nőgyógyászati klinikán dolgozom, ahol végzünk abortuszt is. Remélem megfelel

2019. jún. 1. 11:34
 29/43 anonim ***** válasza:
17%

27-es, teljesen igazad van. Sőt, érdemes meg is verni az orvost, csak a nyomatékosítás kedvéért. Sőt, annál hatásosabb, minél több családtag megy be. Láttam ilyet, tényleg hatékony tud lenni.

Azért megjegyzem,ha üvöltözöl egy kórházban (vagy bárhol máshol) az ott dolgozókkal, földig veretnélek a biztonságiakkal.

2019. jún. 3. 07:59
 30/43 anonim ***** válasza:
77%

"földig veretnélek a biztonságiakkal." - én elhiszem, hogy számodra nem fontos az igazságosság és a kiszolgáltatottak védelme, de szerintem te se szeretnél különösebben a "vádlott, álljon fel" megszólításra hallgatni a rád esetleg hallgató biztonságiakkal együtt...

Ha hiszed, ha nem az ilyen helyzetre nem az általad ajánlott (#14) behódolás és becsicskulás a megoldás, hanem az, hogy igenis kiállsz az érdekeid védelmében, és leállítod azt, aki olyanba üti az orrát, amihez semmi köze. Már csak a következő, védtelenebb páciensek védelmében is.

2019. jún. 3. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!