Miért van ennyi abortusz?
Mert sokan valóban nem megfelelően védekeznek, gondolok itt a megszakításos módszerre, amiről valamiert sokan nem tudják felfogni, hogy nem védekezés... De ezt én úgy gondolom mindenkinek a magánügye. Az abortusz egy lehetőség, amivel valaki vagy él vagy nem. A saját testem felett meg még szép hogy jogom van dönteni!
Én speciel foggátó mellett lettem terhes, azt hittem eretvágok, mikor kiderült.. Kétség nem fért hozzá, hogy abortuszra megyek, hisz nem véletlen szedtem a gyógyszert, hanem épp azért mert nem akartam gyereket. Ez 3 éve volt, de ha valami csoda folytán gumi mellett is téged maradnék (bár ezt erősen kétlem, mindig ellenőrizzük), ma sem döntenék maskepp! Ha ezért bárki elítél, hát az ő baja. Én meg azt ítélem el, aki ráerőszakolna valakire egy terhességet és szülést, csak mert neki az a véleménye, hogy az így jó.
Bár érdekelne, aki itt veri a tam-tamot h ilyen kötelező beszélgetés, olyan kötelező beszélgetés és meg kellene hallgatni a szívhangot, őszintén mit vár ezektől?? Azt hiszi, majd az illető hirtelen meggondolja magát a szívhang miatt..? Vagy tényleg nem értem. Én ha egyszer nem akarok gyereket, akkor nem akarok és ezen nem fog változtatni semmit sem az, h van szívhangja. Ahogy az állatoknak is van szívhangjuk, mégis levágjuk őket a húsukért.🤷🏻♀️
Kár, hogy kimoderálták a 32%-os előzőhosszú szösszenetét, tök jól bemutatta, hogy hogyan szólnának bele gátlástalanul mások lelkiismereti szabadságába...
Kérdező, voltaképp miért parázol ezen? Ennyi erővel minden cselekedeteden parázhatnál, hogy ha kimégy az utcára, van esélye, hogy elütnek, ha főzöl, van esélye, hogy leforrázod magad, stb... mindennek van kockázata, a világ már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!